ricsi egy jó cég, túl lett egy kicsit húzva felfele ez kétségtelen, most meg lefelé lett túlhúzva, a 40.000 az egy alsó középérték, egy reális ár, én oda várom, mások meg nyílván máshová, a negyvenben bőven be lenne árazva a gyógyszerpiac megszorítása is.
..köszike...ez tényleg érdemes volt megnézni....
...kint közben örömünnep...
..csak technikai alapon kereskednek...
....de ez csak rövidtávon érvényesül...a funda mindig helyére tesz mindent...
délelőtt ezt link néztem. Benne van mindenki; Geitner, Bernanke etc. etc. Érdemes volt megnézni, ha esetleg még nem láttátok, rá lehet szánni azt a 2 órát:)
maradjunk annyiban, hogy oldalazás van 3. napja! Hogy merre tovább, az majd elválik, ha kilépunk ebből a 23200-23500 sávból! Addig meg kit érdekel a jajj de sok a munkanélküli, meg nagy lesz itt a sírás rívás duma. Én még mindig longban vagyok, mert korábban fordulatot véltem felfedezni az esésben, de ha a sávból letör, akkor fordítok. Ha kitör, akkor meg maradok a seggemen és kész. A szűk sávozás most remek lehetőséget ad mindkét oldalnak a jó beszállóra (szűk stop, jó hozam kockázat). De aki most shortban/longban van, az azért dögöljön meg! :)
..ebben tökéletesen igazad van..de én is csak hasonlóan szókimondó vagyok, és felvállaom a nézeteimet, ahogyan Te is...
...amúgy ezt becsülöm és tisztelem benned...
....mint ahogy mindenki mást is, függetlenül attól hogy vételre, vagy eladásra spekulál....
..a lényeg ne hagyja senki sem megvezetni magát...állítson fel saját kereskedési stratégiűt...és rendszert...akkor baj nem lehet...mert minden irányba lehet keresni...
..csak sokan ezt nem látják...
..amúgy kielemeztem jó néhány vezető hazai rv.-t..Eps és P/E alapon...
...hát otp már 6k sem vonzó számomra...még egy 600 Ft. telekom is jobb befektetés mint otp-t venni...és ott legalább tuti osztalékpolitika van..
...most még tartják a bux-ot azzal, hogy a molt és ricsikét békén hagyták...
..de hamarosan megjönnek oda is az eladók...remélem...
Már megint hasonlóan látjuk a piacot?
Érdekes!
Sok szerencsét nekünk!
A nemzetközi indexek is csökkenő trendben vannak, és a dax már csinálja az új csúcsot ami után völgy kell.
Ez már vélhetően 7070 alatt alakul majd ki!
Snupi és downjani még erőlködik de minek ?
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?