..szerintem elfogyott usaban is a lendulet,holnap mar nem lesz up itt sem,sot hetfon es kedden is lefele varok mindent..jo pihenest,reggel mar futik minuszban lesznek..
..látod .amik mennek mint a süket...
...ebből is látszik, hogy nem a hírek mozgatják már a piacokat, hanem az hogy mi az eldöntött irány...most megint felkör...de ez látszott a buxon is...
...holnap itt megint up-ot rendeznek reggel....de legalább megint beleadhatok....mert ez lehet az utolsó longos futam...utána pedig .........
..gratulalok a hozamhoz..jo volt a lekotes a zaroban,nekem is szebb lett tole az egyenlegem..:-)..de meg hol van a vege..22k..remelem nem sokara itt lesz..
..csak nézd pl. a hati könyvet...ahogy berakják a nagy 100-150 k. tolópavkokat...s mikor a piac rámegy,már ki is veszik...mert venni nem szeretnének...csak tömni...még a sok balféket...aki még hisz a csodában...
...de az az éven is elmarad a bux-ban...
...cél ár 16 k....
...remélem alá zár...
..de ami nálunk megy...az már röhely...szinte foggal-körömmel a long...
...és most minden blut tépni akarnak...de a végén győz a short...és a józan ész...
...mert ilyen frank árfolyam mellett...otp-nek rég 5500 alatt lenne a helye...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?