"
. Egon pedig nem tudom, mit vélt, soha nem olvasok elemzéseket. "
pedig amit írtál mind mol és bux, csak az ő elmélete....ez az abandoned baby...
de olvass mondjuk itt egy elemzést, és nézzél grafikont...az már közelebb van a valósághoz és az én elképzeléseimhez...ezért is nem aggódom a nyitott shortjaim miatt....egyenlőre... link
..szia...
..ma megint úton vagyok...
..s csak néha figyelem a kereskedést...
...nyitóban visszaadtam a tegnap zárt shortokat...
..de nem aggódom,mert látszik hogy mennyire nincs már vevő, csak támaszgatja valaki...és erőltetné még...de nincs kinek...
..tegnap beszéltem pár befektetési góréval az egyetemen...s a következőket mindták...
...a nagyok kivárnak...még nem borítottak, de már tele vannak ...így venni se nagyon akarnak...
...mivel a shortosok kedbét elvették ezzel a nyg up-al...nincs is akinagyban be merné adni....de ha usa bezúg és borul a piac...főleg itthon, nem lesz aki megtartsa...csak valahol a béka s..e alatt...
...szóval kivárás...s ha eljön az idő akkor kell jól megnyomatni...addig csak sávozni érdemes...nyitni és zárni is rögtön...
..az egyik magyarországi Bank azokat a hiteleket amelyeket nem fizették pontosan azonnali hatállyal felmondja és átadja behajtásra, és csak azokat a hiteleket lehet rögzített árfolyamon törleszteni amelyeket eddig is rendesen fizettek...
Nem megbántani akartalak soha bocs ha félre értetted nem ez volt a célom. De jó érzés poziba lenni úgy hogy dagad a számla ez egy jó év eddig.:-)
Mondom én 24500ig nem nyitok shortot erre a mostani állás szerint.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?