Nagyon belehúzol ma,jók ezek az elemzések. Összehasonlítja az ember a sajátjával és látja hogy kb.ugyanaz. Hatin tényleg brutál fordítós gyertya van,DAX meg úgy látszik a fejébe vette hogy ma kizöldül ha a fene fenét eszik is.
a T+3-as elszámolás miatt mutyiszhatnak az mnyp-k a máj.31.-ei zárás cach/részvény arány és árfolyam beállításaival....(?)
lassan már kikerül az mnyp-k kezéből ez a kártya és átkerül ov.-hoz....nem tudni melyik a rosszabb? -:)
..hát be is jött amitől tartottam...
..d ez a bux...ennyit a mai shortról..
...rohadt hazai alapok...gondolom parancsra veszik...leszólt a diktátor...
..hiszen mi vagyunk a régió királyai...
..otp is örül a 220-as franknak..
..erről én is olvastam..az otp topikba be is linkeltem...állítólag a metro építést, és paks leht még átegendve nekik...
..remélem valamelyik nagyobb alap ma megszórja...és leverik a molt a pincébe...hagy érezze az állam, hogy milyen jó vásárt csinált...
..a lényeg kint szakadni fognak...dax ha töri a 7080-as támaszát...megy 7k alá...akkor bux 22 alá is benéz...
...de hát nálunk minden megtörténhet...
lassan inkább dax-al fogok csak kereskedni...
..szia,tegnap hírtv-t néztem,pont azért hátha kiszivárog valami a tranzakcióval kapcsolatban.Rebesgették hogy az oroszok nem szokták csak úgy átadni az üzleti részüket amiket megszereztek Európában,tehát a pénzen kívül mást is felajánlott a kormány a pakettért,de egyenlőre ezt homály fedi..elképzelhető hogy a paksi erőmű beruházással kapcsolatos,vagy gáz üzlet,,,egyenlőre nem tudni...
..sziasztok...
...esésre áll minden...Dax nagyon csúnya 7070 körül nyitna most...
..ne hogy már mi erre is emlkedjünk, mert a kormányunk kidobott 500 mrd.-ot ami 30%- al több, mint amennyit a mol pack ér...de úgy érzem ez megint egy mocskos üzlet lesz....ami után az egész packot átveszi majd a mol...na de nem ennyiért...majd úgy 17 k. körül....
...állam bukik...de dobnak majd valami morzsát a népnek...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?