..a mai nap nekem plusszosra sikeredett,meg ugy is hogy 250-260 en nyitottam a shortot ami -140, -150 kontinkent a zarashoz viszonyitva. Az izgalom megis megvan,mert a delelott folyaman nem tudok gepkozelben lenni es nyitva vannak a pozicioim...de azert bizom a piacban es szepen lefele varom..celar 22400..
..ma 90 k. nyitottam rá...+ a tegnapiak..
..az tuti, ha reggel minden az esés mellett szól...már nyitóban megküldöm 100 kontival...utána meg folyamatosan....800 kontig van fedezetem...
..egyszer csak borul már a bili...mert ideje lenne már egy komoly esésnek...nem ilyen 4-5% nak, amit másnap már vissza is húznak...
..de longolnék én, ha valami biztatót látnék...de a problémák csak gyűlnek...s ezt a tőzsde elintézi egy kis korrekcióval...
...nem normális...látszik hogy gépek vették át az irányítást...s kevesen az kerreskednek az értelem szerint...
Hát srácok, én most belongozódtgam.. Tegnap a hatalmas rés miatt realizáltam a shortot, oszt kivártam, hátha pattan, és beleadok.. Sajnos nem pattant, hanem delutanra fordult a szitu, ezért kivárás. Ma delután, amikor lattam, hogy a ma reggeli rés BUX-ban nem fog betöltődni (Hatiban épp 1 ponton mult, hogy nem lett) bevágtam egy szűk longot. Abandoned baby, aki ráadásul kalapács, magas megbízhatóságú fordítós jelzés.. Max kis bukóban bukta, oszt újra short..
...ma támaszon zártunk...ha inen nem fordul le...akkor észnélküli up jöhet...
...főleg ha sok sc. lesz...
..a mol lesz a sötét ló holnap....
...ha ő elindul....akkor me g sem áll új csúcsig....
....de akkor longolok...bukót is tudni kell nyerőbe fordítani...de tiszavirág életű lesz ez...és akkor megint 100 kontikkal borítok...
...ma 300 e. bukta...de ez van...
..félő, mert az otp-t is veszik ész nélkül...nem engedik lejjebb....
..hiába fordultak kint...
...megy a speka rendesen...de egy szép napon, amikor a diktátor már álmodni sem mer....szétzúznak itt mindent.....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?