Ez nem így van, mert a minimálbéresek nagy része most is feketemunkás, de legalábbis sötétszürke.
Mellesleg azért kell megszüntetni az adójóváírást és az összes egyéb kedvezményt, mert rengetegen visszaélnek vele.
..meg hogy rohadnának meg...
..erre semmi szükség nem lenne, ha meghagyták volna kétkulcsos adórendszert...
...a jólkeresők , akik eddig is jól éltek, még jobban fognak, a többiek meg rosszabbul..közben a rezsiterhek és árak emelkednek....az inflációt megmanupilálva elhitetik, hogy a reálbérek még emelkedtek is....
...hányinger amit művelnek...csak a magytőke érdekeit nézik...
..egy jó tüntetés már elkelni...kíváncsi vagyok a jobbik mikor visszi ki útcára a híveit...mert ez így sokáig nem fog menni...bár a magyar mindent eltűr...
egy eve sokat jatszottam hatival, de mar nem emlekszem, hogy a 600KT igy aprilisban korrekt esetleg felul, vagy alul van arazva most?
Törölt felhasználó2011. 04. 20. 13:15
Nem tartott sokáig a hiszti a tegnapelőtti USA leminősítés miatt.
Már ugyanott vagyunk, ahonnan elkezdett esni akkor.
Szerintem nagyobb lufi lesz itt, mint ami 2007-ben fújódott és nagyobb lesz a pukk, mint 2008-ban.
Csak a mikor a kérdés!
..lenne egy kérdésem,hati fedezetnek lehet részvény is? pl ha veszek mondjuk otit,36000Ft értékben, akkor egy konti fedezetnek elég a részvény értékem? lehet ilyet? köszi a választ..
A héten a keresztény világ Jézus halálának és feltámadásának ünnepére, a húsvétra készül. Azonban Amerikában nem húsvét hétfő, hanem nagypéntek a szünnap! Tehát most pénteken az amerikai tőzsdék zárva lesznek, ellenben húsvét hétfőn, amikor Magyarországon a népek locsolkodással vannak elfoglalva, viszont nyitva! Tehát jövő hétfőn lehet kereskedni.
Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy április 19-én, kedden kezdődik a zsidó húsvét (pészach, angolul passover) ünnepe is. (Valójában hétfőn, 18-án este naplementekor.) Az ünnep 26-a, kedd estig tart. Ugyan csütörtök, péntek, szombat és vasárnap “közbeeső napnak” számít, tehát csütörtökön és pénteken a munka megengedett, de tekintettel a nagypénteki zárvatartásra is, az egész héten alacsony likviditás várható
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?