...ez szerintem a bizalommal magyarázható..
...ma nagy up lehet...kénytelen leszek zárni hati shortjaimat, és longolni otp-t, molt...
....a támaszokat már nyitóban átviszi, max kis visszateszt lehet...de a mai nap visszamegy minden a hétfői szintekre..
...minden túl rózsás...
...de azt mondom, ha ma long...legyen...
...de nem viszem holnapra az tuti...
..mert én meg az emlkedésben nem bízom már...
Én akkor is jobban szeretem a longot, nem tud átállni az agyam, pedig a legnagyobb pénzt leggyorsabban a shorton kerestem 2 nap alatt tavaly a 26000-ről esésben.
..szerintem nincs olyan, hogy ki mi...
..csak az van, ki milyen pozit mer meglépni...aki pedig keresni is akar, az mind két irányba mer lépni...csak időszakok lehetnek, amikor valamelyik irányba nagyobb esélyt látunk....
..jól mondod...és látod a dolgot..
..én is azért szerettem bele a shortba...
...ami hetekig megy fel, az egy nap alatt képes beesni...és a shortnál van idő fordítani,mert az emelkedés és a fordulat nem olyan intenzitású....
..és még valami..
...ez azoknak szól akik verik itt magukat...
..tartsuk már tiszteletben egymás nézeteit...
...mert úgy veszem észre, van akikat zavar a mások sikere, és nagyon tudnak örülni annak, ha esetleg veszteséget szenvednek el...
...mindenki máshogy látja a világot...a tőzsde is ezért kiszámíthatatlan..
...s ezért nem vagyunk mi birkák...mert akkor csak egy irányba mennénk....
A long trend csak azért van, hogy a shortosok magasabbról adhassák!!!
Aki jókor shortol, nagyon gyorsan sokat tud keresni, a long mindig nyögvenyelősebb.
..tévedsz..én esésre játszom, mert számomra ez a meggyőző....kiépítek egy pozit emelkedő napokon, majd ha van egy zuhi lásd hétfő elkezdek zárni...de nem ülök benne év végéig....
..ma ha elindul, minden remegés nélkül zárok..otp-t még talán be is longolom napira....
...szerintem a shortal is szépen lehetett keresni...mert minden két hétben van legalább egy olyan nap, amikor széppen bezúg minden...
...ha most kezdődne ez a happy...én is longra játszanék...de már túl régóta emelkedik itt minden ész nélkül...
..az hogy ez egészséges legyen, és még több vevőt vonzon a piacra, kell jönnie egy nagyobb korrekciónak..
...én nem összeomlást, hanem ezt az esést várom, és akarom már régóta elkapni...
...de ami késik, nem múlik....
..hogy te mennyire egy szánalmas cinikus kis féreg vagy...elhúzhatnál már innen..
...soha ne légy biztos semiben, mert nagyon pofára eshetsz...
..a föld meg a traktor...az való neked..nem a tőzsde...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?