Sarpac! El ne felejts minden rossz hírt belinkelni!!! Tudod, itt csupa hülye olvassa a topikot. Szánalmas vagy továbbra is, de legalább most élvezheted, az irány a tied. Persze te már tavaly megmondtad...
cha-nnee, her-nady a helyén van, zsbükben a fityma járai életbiztosítással, nyugi. Kitépik a magyar milliárdosok kezéből az össze lopott 100 milliárd dolcsit, he-he,azzal jól megtámasszák a HUFFFFFF_ot!
link
Sarpac, ezzel az oldallal kapcsolatban!
1. Érdekes, hogy tegnap 0 maradt ma meg esik!
2. A múltkor mindenki kamunak mondta, de csak mutatott valami irányt!
Ahogy elfigyeltem ha most is fentebb nyitnánk, akkor ahol ma zárni fog odáig simán lemegy!
Folyamatos esés lehet ""most"" per pillanat 21500-ig! mire leírtam már csak 21400!
-500 az teljesen tuti, de most már inkább 800-1000-nek néz ez ki. Pláne ha este az amcsik is perecelnek és ha még lesz egy 3. nagyobb esés is a japánoknál. Meg egyelőre Európa is tovább lefelé tart.
Bírom ezt a Zsoltiszeg gyereket dekára megírja a forgatókönyvet mi lesz 2-3 nappal az események előtt! Érdemes rá figyelni! OTP-nél szinte forintra megírta a fordulókat SnP-re is az 1340 felett fordulni fog! :)
sztem ez a váratlan, ami valahol mindig bent van a tőzsdében, sztem ezen nem jó nyerni se, igaz bukni se, talán sokan vannak pozi nélkül most a két nap miatt...
Kár, hogy a Forex tréderek a topicban végig alusszák az egészet, kiváncsi lennék rá, hogy miért nem erősödik olyan intenzitással mint az esés a részvényeknél.
Én is figyeltem, magyarázat talán az, hogy a FED miatt nyomtatott óriási mennyiségű pénznek egyre kisebb a valószínűsége, hogy meglesz a gazdasági fedezete!
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?