hamarosan kiveszik a féket a moll alól is..és akkor messze még a lejtő alja...én csak bővitettem ma 24 k felett...hati még mindig magasan van...lejebb fogják tenni...700 alá...hamarosan...
Remélem, sok shortost beültettek ezzel a 24k feletti lehúzással. Ha kerestek is valamicskét az utóbbi shortok alkalmával, bukják csak szépen vissza. Long a trend:)
sajna bármi előfordulhat, de már elég sokat esett szegény telefon. Az osztalék még szinte biztos nincs beárazva, csak kb 30ft.... ráadásul a korábbi linkelt ábrán látszik, h egy bullis (hidden div) slingshot alakult ki.... a 60 ellenállás, azt átvihetné és akkor még 10-15 pont benne van...
szomorú valóság.. épp ezért szálltam ki az otiból már rég, csak ritkán nyomok egy gyors pozit... de amúgy az egész bét ilyen szemét, és egy hányinger... voltaképp csak telkom van, de annál is fosok, hogy épp mit találnak ki még most gyorsan, amivel be tudják paráztatni a jónépet.. :(
nekem is van telkom, de nem tartom lehetetlennek, hogy még oszti ralli előtt kitalálnak valami hülyeséget, amire le lehet megint verni akár a korábbi alj alá.. simán kitelik ezektől a tetű nagyspekiktől.. ha kell beszólnak Matolcsynak, hogy a telkoval kapcsolatban is mondjon már valami negatívat..
Azt csak a 9.28-asod mellé írtam..
Te írtad a 9.28as magyarázatot nem? :)
Na merre indul a cumi? 3-400as pakkok megkapták, visszahúzva kicsit.
Jöhet az ereszd el a hajam..
én mozizom az eseményt egyelőre..
van idő még, hogy nyugat válaszoljon a csomagra.
mondjuk látszik, hogy ez is nagyspeki műbalhé, mert az oti árfolyamán nem kéne most osztania és szoroznia a bankadónak.. ez is csak a hírre beöntés, stopkiütés, longos copatás.. erre megy ki az egész.. ha netén valaki kisbüfi keresett az oti longon eddig, az szépen bukja csak el...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?