Látom, akadt egy újabb, az igazi emberi értékek iránt fogékony szellem. Szép összefoglaló, minden mondatát vállalom most is - sok egyéb korábbi hozzászólásom mellett az alább linkelt hsz. szel együtt (csak egy példa, hogy ne kelljen sokat keresgélned):
Tegnap este az a SQ elég meggyőző volt, hogy lefelé vége az 1-es, vagy A hullámnak, ráadásul szép ötös, impulzív szerkezetünk volt. Ott csökkenteni, vagy zárni volt érdemes a pozit. Én ilyenkor teljesen zárok, mert 1-es, A és 2-es hullámok idején nem cipelem, csak amíg kitart a momentum.
Kb. innentől (1.315) felfelé érdemes keresni, nyitogatni a shortokat, bár szerintem egy intraday idősíkokon jól kivehető le-fel mozgás még hiányzik és kitart hétfőn. Az 1320-ba nem hiszem, hogy belefér.
Nekünk elliottosoknak van egy alakzatunk, amit flat (lapos) korrekciónak hívunk. Két rendkívül fontos vonása van. Az egyik, hogy egy nagy jelentőségű ellenállásnál / támasznál, vagy új csúcson / mélyponton a piac kitör, de csak nagyon rövid időre, így csapdába csalja a ki-, vagy letörést kereskedőket. Ez az első ismertetőjegy jegy. A második, hogy a csapda után ellentétes irányban egy szóló impulzus alakul ki.
A BUX esetében ez a fontos szint a 22.044-22.077 volt.
én gratulálok mindenkinek aki nyert, és tiszta szívvel együttérzek azzal, aki nem, Eros veled különösen is, nagyon nehéz piaci szitu van, mindkét íránynak van létjogosultsága simán, nehéz megitélni, ezt tessék figyelembe venni és csatlakozom ahhoz h ez a legjobb topik, meg ahhoz is h hajrá fradi ma is és mindig, bár azért nyilasi idejében más volt még a fradi is:) amúgy a ricsi topik se rossz:)
....boldog vagy...?
ma buktam 250 k...t ,de leszarom...keddig tartom és nyomatom a shotot...és ha akkor is tart még a jókedv...hát fordítok 3x-an...de lesz még itt komoly esés.....
..de ez van...nem nyerhet mindig mindenki...a vereséget is el kell viselni...
Persze most is mondod, hogy Mtel Oti short!
Miért nem támasztod alá valamivel a véleményed szerintem azt sokszor szívesen olvasná más is! "mint ezt a vélemény nyilvánítást más véleményéről!
Ez volt reggeli véleménye! Így járt!
Totem is más szögből nézi Te is!
Attól nem kell a másikkal szívózni!
Ez az egyetlen topik amit sokan olvasnak!
Nem kellene szétverni!
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?