szerintem a háti most csak a szükséges korrrekcióját csinálta meg, valamivel 61,8% fölött fordult egy bearish slingshottal, a 24-es short (én is nyitottam ott) eddig bejött, stop brokidíjon, de fibó szerint is legalább 23750 ig(23,7), de inkább 23600 (38,2%) alá illene lenéznie, még akkor is ha azután megindul fölfelé. Az indik + mozgók is eladást mutatnak. link
sajna a pénteki oti short nem jött be, de a mai kárpótol :D
ricsibe még még kell egy fölfelé körnek lennie a mostani korr. után...(látod balu: a divergenciák jó iránymutatók :D)
tudjátok, hogy melyik kereskedési rendszer grafikonja a legpontosabb? (MT4 ...stb) Néztem egy párat de a mozgók, soknál teljesen más értéket adtak meg.
Senki nem tudja?
detto...
igazából az lenne a tökéletes ha a Richtert felrántanák 40.000.ig a Molt, 25000-ig (vagy egy Surgut-állam hírrel feljebb) az OTP-t 6200-ig és akkor már gondolkodni se kellene mennyi pénzt kell beletenni a hati sortba... mindet :D
és tavasszal már vehetünk is egy házat :o)
tudjátok, hogy melyik kereskedési rendszer grafikonja a legpontosabb? (MT4 ...stb) Néztem egy párat de a mozgók, soknál teljesen más értéket adtak meg.
Ha a buxot jól megnézed Egyetlen részvényben van most erő, a MOL-ban.
OTP a különadó óta gyengélkedik, MTEL szintén ráadásul asz osztalékot is csökkenteniük kellett. Richter is 7000-et jött le a csúcs óta szintén a kedvezőtlen gyógyszerkassza mizéria miatt. Ez nem igazán bullish scenárió.
És akkor nem írtam a kedvezőtlen külföldi megítélésről, ami a választások óta nyomja lefelé a buxot.
Szerintem teljesen mindegy, merre megy a piac, mindkét irányt kereskedni kell! Long vagy short? A múlt héten én is shortoltam, de zártam - szigorúan bukóval - , és már azon a napon nem hogy mínuszom lett, hanem pluszom. Ennyi. Majd eljön annak is az ideje.
Azért mert MÉG mindig úgy gondolom, hogy a BUX-nak lefelé adott az irány. A piac egyelőre bünteti az elhibázott korai nyitást (a kárörvendőek nevethetnek), de ez a felfelé menet csak átverés... Megjegyzem, amint ennek ellenkezője számomra bebizonyosodik váltok..
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?