A lényeg szerintem: A zembereknek csak egy töredéke fog élvezhetően "zongorázni", akármilyen metódussal, technikával, akármennyi időt ráfordítva próbálkozik is a zongorázás "megtanulásásval".
Szia Kwi, jogos észrevételek, teljesen egyet is értek vele. Az általam nagyra tartott FPA-n a korábbi termék kapcsán lesújtó vélemények olvashatók a cégről és a termékeiről itt:
De hát én is az egyik legrosszabb hírű brokinál vagyok "csak azért is" alapon és alapvetően az kezd körvonalazódni eddig, hogy a rossz hír alapvetően a rossz traderek miatt van.
Nehéz eligazodni ma, mert sok a zaj, az óvatosság pedig ilyen nagy értékű cuccok esetén pedig valóban erősen indokolt.
...ráadásul ha figyelembe vesszükl azt az állítólag adatokkal alátámasztott tényt, h a sikeres tréder nem a stratégiától leszsikeres, hanem alapvetően a kockázatkezeléstől és a pszichés tényezők kezelésétől. A kimutatások, és szakvélemények szerint a sikeres tréder (akinek nő a bankszámláján a pénz...) kb 10 % stratégia; 30 % pszichológia és a többi a kockázatkezelés, pénz menedzselés kérdése!
Hiszen jó kockázatkezelés esetén már 30-40 %-os találati arány esetén is pozitív a szaldó!!!
Ez a játék (szenvedély, munka, stb.) semmi másról nem szól, mint a pénzről.
Ha keresel vele jó tréder vagy , ha nem, akkor meg nem. lehet bármilyen "brilliáns" elméleti tudása az embernek...
Szvsz.
HA meg azok a "minimális emberi tényezők" nem is olyan minimálisak, akkor minek a rencer?
(Látható, hogy visszatértünk a kedvenc, nem mindenki tud zongorázni elfogadhatóan, bármennyit tanul is példámhoz)
Hiszen ha valaki tehetséges kereskedő, akkor enélkül is meggazdagodik, mint ahogy volt/van erre számtalan példa a történelemben......
Bocs, de lehetek az ördög ügyvédje.
azt mondod tehát, hogy van egy rencer, ami gyakorlatilag egy viszonylag kis tőkével és költséggel a tuti "meggazdagodást" kínálja.
Ezt kétlem az alábbi szigorúan elméleti, és tapasztalati megfontolások alapján.
Objektíve van tehát mondjuk 70% találati arány tartósan, és van ennek egy minimális emberi tényezője.
Nem tudom mióta működik ez a cucc, de felteszem már mondjuk egy éve.
Gondolom vannak felhasználók is,hiszen ha nem lennének, már bezárt volna a bolt.
Fenti két feltételből szigorúan elméletileg az következik, hogy néhány dollármilliomosnak már lennie kéne a felhasználók között.
Vannak? Nem tudhatjuk, de vélelmezhető hogy nincsenek, hiszen a cuccos gazdáinak alapvető érdeke lenne, akár ezek anonim, (de a ismerve a zamerikai szokásokat, ahol a lottónyertesek is simán kiállnak a világ elé )vagy nyílt reklámozása.
Ha tehát nincsenek ilyen sikertörténetek "reklámozva" akkor feltehető, hogy ilyen nincs is.
Ez két dolog miatt lehet.
1. Maga a rendszer objektíve nem alkalmas erre
2. Azok a bizonyos " egyszerű emberi tényezős követelmények" teljesíthetetlenek valójában.
Mindkettő külön-külön, és persze együttesen is ok lehet...
Azért nem találsz demot, mert nincs külön demo verzió. Attól lesz demo, hogy egyetlen instrumentumot tudsz vele szkennelni (amikor én teszteltem közvetlen a megjelenés után, még így volt).
RET Classic: magyar XP Prof SP3 és magyar Vista Business SP2-n is működik, ha angol regionális beállításaid vannak. Az alábbiak valamelyike lehet esetleg még a probléma:
- nincs telepítve a .NET 3.5 keretrendszer
- a RET Classic telepítése/indítása után megjelenik egy dialog, amelyen van egy checkbox, pipáld ki
- Vista esetén XP kompatibilis módban kell futtatnod (ld. kép)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?