Remélem este a FRADI is győzelemmel kezdi a tavaszt és akkor aztán tényleg szép zöld napunk lesz.
:)))
Törölt felhasználó2011. 02. 25. 17:03
ma nagyon szép napom van, de már rám fért az elmúlt hét piroskás buktái miatt.
Reggel elmentem, longjaimat nyitva hagyva, 23.710-es célárra számítva. M30-on kitört a 22.860 - 23.280-as sávból forgalommal (erre alapoztam), de nem gondoltam volna, hogy ez ma összejön.
Nálam nyugi van. Én nem kezdtem szúrkálódni senkivel.Hol voltam???
Végignéztem az esést. Nagyobbra számítottam, szerencsére a matáv és a rába nem bukott akkorát mint mondjuk a ricsi és az oti. Így még mindig meg vannak.
És egyébként is, mi az hogy nem szólt senki?
Pont totem kezdett el gúnyolódni, hogy hol vagyok a longjaimmal.
Nem szoktam már írni mostanában, de ez most nálam is kiverte a biztosítékot!
Pedig feletébb türelmes ember vagyok!
Vadász mikor szokott gúnyolódni Veletek?
Fejezzétek már be!
Csodálkoztok, hogy ha nem ír!
Lehet legközelebb kéritek sem fog és igaza lesz!
Alex nyugi van ha jó neked, akkor hajrá!
Érdekes, hogy 24300-tól lefelé el voltál tűnve!
Amikor short volt nem szólt hozzád senki egy rossz szót sem, hogy ilyenkor hol vagy! Nem igaz?
Lényeg pl. otpnél, hogy magasabb csúcsra menjen az előző le hullám csúcsától, de alacsonyabb forgalom mellett! Ez megtörtént ma!
MOL ma forgalmas nappal megrajzolta a tetőt! Mtel kétesélyes jelenleg rövidebb távon bull, hosszún eső trend folytatása valószínű!
Én egyedül???
Hogyan???
Én kezdtem piszkálódni, hogy a szuper longos most vajon hol van, és hogy biztosan be vagyok ragadva....
Hagyjuk már el.Egy szimpla kérdést tettem fel, arra is csak néhány tiszteletre méltó válaszolt. Többiek részéről le is szűrtem a tanulságot....
nekem ilyesmire nincs időm, de az tény, hogy hazavágta a topicot, tiszta otp topic lett belőle.. nagyon kedvem sincs ehhez a szinvonalhoz, inkább egy értelmesebb topicban vagyok...
kedd, 15:03
OTP úgy látom, hogy esélyes, hogy 5500 körül vagy alatta zár.
Szarvasvadas
dátum záróár forgalom (Ft)
2011-02-22 5635.0 9165177599
szerda, 10:12
OTP 5320 körülig lemehet a következő pár napban. Kezelje mindenki kellő fenntartással, mert alapos elemzés nélkül mondom "szemre", hullámos alapon.
2011-02-23 5590.0 4989106061
2011-02-24 5629.0 13797235609
Otp most 5711
Tegnap, 10:16
A MOL esetén jogosnak tűnik az aggályod rákukkantva (tehát fenntartással kezelendő). Számomra nem egyértelmű a jelentős további emelkedés párnapos távon. Most van benne még vagy 200 pont akár kicsit több fölfelé, de onnan egyenlőre esélyes a 21200 körüli szintek meglátogatása is -> MOL-ban számomra most nincs (nem lenne) potenciális döntési helyzet egyik irányban sem (nincs ideális set-up most).
Szarvasvadas
2011-02-24 22990.0 5870364165
Mol most 23900
Tegnap, 09:39
Szia,
áruld már el légyszíves, h a csudába tudod mindig olyan gyorsan és ügyesen elővadászni a sokkal-sokkal régebbi hsz.eidet?
Tegnap, 09:43
A nickem és a hsz-ben szereplő néhány témába vágó emlékezetes szót vagy mondatrészt (jó a memóriám és foglalkoztam webes keresőmarketniggel/weboldal optimalizálással).
Szarvasvadasz
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?