1.45-ről volt short eurom, a nagy beszakadás előtt.. tudod, amikor 3-4 hó nap alatt szépen 1.2 alá is benézett.. az akkori tetőn kaptam el.. na ná, hogy 200 pip körül zártam, és megpróbáltam longolni. yess.. persze később megint short, de hát ha hagytam volna, akkor kb 2500 pip nyerő lett volna szép nyugiban...
Az arannyal én rosszabbul jártam.
1331-en vettem TSL-t.
fél óra múlva bezuhant 1310-re. Éjszaka hagytam és reggel szintén itt nyitott (miután éjszaka megnyalta az 1300-at.)
Péntek volt, és előtte fogadtam meg, hogy hétvégére zárok mindent, mert nem akarok idegeskedni, (páne azon, hogy 1250-re esik és likvidálja a TS-t.)
Mondanom sem kell, hogy 1311-en szálltam ki amiután 1 órával már 1340-en volt. Azóta menetel :)
mostanra a befektetett tőkének nem is tudom hányszorosa lenne.
Ezt űbereld :)
..a dowj.-ban az elmúlt két napi esés nagyon gyér forgalommal ment végbe...tehát nagyban még nem adják...kivárás van...ami jó vevő sincs egyenlőre...vagy pont hogy adnák...csak nincs aki ezen a szinten felszívná...
..bár a bux-nak teljesen mindegy mit csinál usa...itt úgy is az van amit a hazai kiskrályok akarnak...mi majd egy szép zöld napon fogunk beszakadni...
az arany meg ott rohadjon meg ahol kell.. shortoltam, buktam rajta 20-40 pipeket, aztán mikor már meguntam, pont az indexek feltépésével együtt az meg beszakadt.. 150 pippet esett.. :(( egy darabig nem piszkálom, felidegelt..
szvsz ezt ma pluszba húzzák és ha sikerül nekik akkor még holnap is katarhat némi emelkedés.. terveim szerint 10250 körül újranyítom a shortokat.. de még meglátjuk... figyelem, lehet mégsem sikerül nekik felhúzni...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?