Ha ezek után a BUX még mindíg állva marad akkor tökönszúrom magam.
Ha DAXTS-t futtattam volna az elmúlt napokban akkor már megdupázhattam volna a vagyonom..
grrrrr. Mindíg rossz instrumnetumot futtatok..
sajnos
Máris lecsapnék rád mint, agráriumban jártas emberkére.
US vagy UK Kakaó határidős tőzsdei jegyzése történelmi maximumon van és csak emelkedik. Tudom hozzájárul, hogy egy kicsit be van feszülve a 2 magát egyszerre elnöknek beállított vezér.
De véleményed szerint van az a határ ahol már nem nagyon van feljebb? Tudom elég gáz kérdés, de legyetek résen ezen a témán is, mert 2 hónapja drágul és már körülbelül 30% plusszban járunk és csak megy fel.
Tisztelettel köszöntök mindenkit!
Kezdőként remélem hasznos tagja leszek az itt véleményt cserélő nagytudású üzletelőknek.
Az agráriumhoz jobban értek,de a gabonaszekció teljesen belterjessé vállt,ezért próbálkozom a részvény szekcióban.
Remélem hasznos tanácsokat szívhatok fel és nem meg.
..ez egy balfék banda...egyszerűen röhelyesek...semmit nem értenek a gazdasághoz, terveket szőnek álmokra építve...a süket Orbán úgy tervezi,létrejön majd a 100 k. új munkahely,s ez majd röpíteni fogja a gazdaságot...közben meg az ország 3/4.e szarabbul él mint bármikor...pénz kell az embereknek,hogy költhessenek..csak ez vinné előre a dolgokat...de ahoz nem 78 e. minimálbér kellene...és vissza kell hozni a progresszív adózást...mert a mostaniba bele fognak bukni....
....már annyira dühítenek,hogy elindítok egy mozgalamat és elsöpröm őket...mert nem kellenek ide pártok..azok csak megosztják az embereket...
Amcsi is csak addig emelkedett, míg a BUX húzta fel.
Hiába.. ! Mi vezetjük a világot.
Az esést is 1 héttel előtte megcsináltuk. Mindenki más csak lemásolt :I
Ha ez a balfék brigád kedden bejelenti a reformcsomag részleteit,megeszem a kalapom! A héten(!) szólította fel a zorbán matolcsit hogy dolgozza ki a csomagot márc.15-ig! Jó vicces lesz! ))
Nekem nincs ilyen stratégiám. Emelkedésre nem nyitok shortot. Plánem meg ilyenekre nem alapozok, hogy fog-e tetszeni a piacnak A király mondandója. Lehet már be van épülve az árakba, és a piac kitörő örömmel fogja fogadni. Nem tudom előre, mert nem látok a jövőbe!!!
...én a múltkori körben is 23000-től végig adtam...egészen a maxig...és kivártam amíg lezúg...szép kis nyerőm lett rajta...most hasonlóa helyzet...de hol van még a 24 k...ma sem bírt túlmenni az ellenálláson...
...kedden zárót nézd meg majd...mert sz Orbán maxlagot és álmokat már nem veszi meg a piac...és holnap péntek...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?