érdekes, hogy Egon elemlését úgy értettem , hogy B 800-850 lehet, én erre tegnap űgy értelmeztem hogy a 795 tel ez teljesült. be is jött a short , tegnap is, ma is. reggelnyitóban se4jtettem, hogy felfelé megyünk de nem játszottam meg, csak betettem eladásra.Most már bízom a 600 alában .
én még nem látok divergenciát (persze attól még ott lehet) hmmm 5550.... ott érdemes lehet venni, DE(!) ha megvolt a korrekció "B" hulláma, akkor a "C", szinte biztos, h bőven az 5500-as szint alá hozza, (hacsak nem lesz dupla alj....)egy próba vétel szűk stoppal megkockáztatható....
otp 695 shortom reggelről kezd jól mutatni.
Totem, Joe :
Új alja jó lesz mára, vagy ma se reménykedjek? Már tegnap is kacérkodtam a gondolattal.De így feljebbröl se rossz! :)
ha valakinek az érzéseit megbántottam, akkor sajnálom! Az idézett emil csupán azt jelezte, hogy nagy butaság volt írva: vagy long, de akkor a célár nem jó, vagy short (akkor meg ugye nem long) szóval ennyi és nem több!
Az OTI múlt heti futását, ráillesztettem a hati-ra is. Nyilvánvaló hogy szinte ugyanaz a hullámkép száguldott végig itt is.
Egy dolog különbözik: Az OTI azóta visszatesztelte az általad jelzett szintet az 5800-tegnapi 1 órás árral. (50-62%) (legalábbis úgy gondolom).
Addig hati ezt nem tette meg.
A 50-62% kifejezetten csak az otira szólt, vagy várható a hatiban is egy ilyen akció?
..a kérdés az irány..de általában ilyen érdektelen forgalomnál lefelé indítják meg...és technikailag is könnyebb lenne most esni...hatinak csak törnie kellene a 22800-23000 sávot és szépen zúghatna lefelé...de ehez kell a mol vagy otp bezúgása is...és inkább előbbié a főszerep..22300-on ha nem bír átmenni akkor jó eséllyel le....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?