a forum olvasói nem reprezentálják a világ részvényeseinek milliárdját.. tudod, james a farmról, meg csingcsung a rizsföldről, akik csak annyit értenek hozzá, hogy elvitték a bankba és ott betolták valami alapba a zsét...
én nem ezt veszem észre.. itt a fórumon is a többség shorttól me várja a korrekciót. Aztán meglepődik, hogy kiüti állandóan a stop.... Mert ez a hülye piac nem arra megy, amerre kell... :D
Ebben most nincs igazad!
Olvass bele a fórumba, hogy akár itt is mennyien korrekciót, vagy óriási flash-cras-t várnak. És valahogy csak nem akar eljönni:)
nem.. a többség azt várja, hogy menjen az űrbe a végtelenségig és az 1 dollárjából 1 millió legyen, és minden szép és happy legyen.. világbéke miegymás...
sziasztok! most értem vissza. mi történt? világbéke tört ki? hová ez a nagy rohanás! van még valakinek hati shortja? milyen volt a forgalom hatiban? zárták a shortokat?
egyébként kellene aggódnunk? reggel azt írtá(u)k többen is hogy hatiban visszakorrekció 23300 körülire, hétfőn reggel ez meg is lesz, utána mehet tovább le. nem jól gondolom? húúúú de sok kérdés, ha valakinek van ideje kérlek válaszoljon!
Lehet bármi, én nem armageddonban gondolkozok korrekció címén, hanem egy pár%os lefelé mozgásban, annak a mértéke határozza meg a további kereskedésemet.
Ööö és ha egy hiperinflációs folyamat elején járunk?
Eléggé durván megy USA. Könnyen spirálba kerülhet és akkor bizony 2500 lesz SnP ebben az évben! Persze nem ebben bízok én sem!:)
Még egy dolog: bár ez kicsit off itt most
földgázban itt lesz az alj 3,89nél, onnan jó nagy pattnak kell lennie akár aki certizik vele, akár aki forex.
totem, nekem is van dax shortom, és remélem nyerőben zárhatom, de eddig még nem volt meglepetés, innentől lenne az, ha továbbra is mennének tovább.
nem szeretem ezt az "én megmondtam" szöveget, de ide vártam s&p és daxot amit írtam is pár napja. Ha most tényleg mennek tovább, akkor én is rábactam, de még bízok a korrekcióban. Ha nem bíznék nem is kereskednék, akkor folyamatosan a rettegés lenne, hogy vajon most jól csinálom e amit csinálok.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?