Felraktam délután képet otp charttal MT4 kereskedési rendszerben, és Jussi, meg a többiek ráugrottak, hogy honnan van nekem MT4 OTP chartom, meg hatim :)
Mondtam, hogy van erre megfelelő cég, aki szolgáltatja, de nem csinálok a fórumba reklámot, hajlandó voltam annak a 10-15embernek elküldeni, de nem szeretnék új lavinát indítani, elég kibogarászni a halcsalis, meg keresőoldalas beírásokat átszerkesztenem..
alapvetően a távoli képből haladunk a rövidebb idősík felé, de most óráson nyilván az aktuális csúcstól akarsz számolni; azt kellene látni, hogy a hétfői(?) tetőről 5 hullám tart lefelé átfedések nélkül
mindkét értelmezés szerint 5 hullám kell, mert ha [i]-es akkor is, ha (c) akkor is
Még csak az elsőnél tartok, a blog linknél, közbe elakadtam mindenféle dologgal, azt hittem máshonnan is vannak linkek. Stokis az fent van azt tudom.
Megmondom neked, most e battbulls-t nézem, az a leírás nekem tökéletes gyors halandóba.
Első körben ideális, második körben komolyabban általad. Harmadik körben Preacher, ha jól írom a nevét, a könyvét elolvasni. Elvileg meg van PDF-ben a könyve, de angolul. Magyarul ez nem létezik? Egy a gyenge angolom miatt, másodszor a szakirányú kifejezések miatt. Elég megérteni a könyvet, nem hogy még annyi akadályba ütközzünk. :)
..ezek nem normálisak..nem tudnának nyugodtan aludni,ha nem húzták volna vissza +-ba...csökenő forgalommal mennnek tovább...még jó hogy a bux külön életet él...
Egyetlen 1 kérdésem lenne csak, ha megnyitom pl: Bux órás chartot hol kezdjem el számolni a hullámokat,vagyis hol keressem a kezdőpontot?
Pl sáv alján 20000 környékén?
..utolsó 10 percben rángatják rendesn...
s&p-t 1323-ről hirtelen leöntötték...hasonlóan a többivel..
..remélem el sem jut addig...s ma volt 1320 fökött utoljára ebben a hónapban....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?