No igen. Mondjuk még az is könnyen "beérhet". Ha én most dax shortban ülnék, akkor valószínűleg ráülnék a kezemre.
De a fed pénznyomda mellett én sem lennék nyugodt. :-/
Igen a bux megtette, de most már nincs benne érdekeltségem - eladtam!
csak daxban ragadtam 8napi száguldás után 7020-7350-ig (gyorsan ment sokat!!!) shortoltam egy korrekcióra!
Amit írsz az jogos.
De a "nem lesz nagy zuhi" rész kicsit furcsa annak fényében, hogy 3 nap alatt több mint 6%ot estünk index szinten. :)
Nem elég ?! 3 nap alatt 1 hónapnyi emelkedést adott vissza a piac. Tudom a limites esés lenne szép shortban, de azért reálisabban is lehet nézni a dolgokat.
Az meg számít valamit, hogy usa nem esik ? Mi megtettük anélkül is.
a játékpénznek addig van értéke, amíg a nagy szereplőknek érdeke, de ha valaki akinek nem fűződik érdeke a dollár erejéhez elkezd belőle kiszállni és elég sok pénzzel rendelkezik akkor összedől a kártyavár.Kínai-Indiai esetleg Arab pénzügyi körökre gondolok.
S@P zöldben 1322
dax zöldben 7346
én meg megpukkadok, hogy a dax shortot Ts13 mért nem szórtam ki 1300-nál (bukóban is!- igaz csak a 2011-es profitot buktam volna!)
de olyan eső szaga volt a daxinak, hogy az csuda!!!
Nem lesz nehéz.Elég csak kamatot emelni hozzá,és máris szippantják ki a zsét.
A papírokkal meg addig gonodolom okosan kitömnek mindenkit.
Mondjuk arra még nem jöttem rá,hogy az eszement rv vásárlásokkal hogyan tolnak be pénzt a gazdaságba.
És snp mindjárt nullában.Ááááááááááááá.
szomorú, de addig amig csak úgy nyomtathatják a bankót és a Fed (fedezet nélkül) vásárol, nem lesz nagy zuhi!
Habár egyszer vissza kell fizetni ezt a sok pénzt!!!
Bearflagemet jól elcseszték, szépen megindult tickre le, erre visszarántottak 10pontot rajta, de ha most meg egy bull flag épül 5percesen akkor körberöhögöm USAt.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?