Tényleg csak benéztem, most értem haza "vonatbeszerző körútról", idén pedig már nem kereskedem.
Az ünnepek közeledtével aki teheti, a megérdemelt nyereség elköltésekor gondoljon azokra is, akiknek valamiért fedél sem jutott. Tudjátok, ők azok a jelzőtáblák, akik segítenek eligazodni, hogy pénzkeresés közben jó úton jár-e a lelkünk.
Mindenkinek békés karácsonyt és jó pihenést kívánok!
Tetszik ez az: azért is megvesszük az otp-t
vevői oldal az 5ös könyvben.
csak akkor miért is nem emelkedik ha ennyivel több a vevő? valószínüleg csak erőfitoktatás!?
Szia vadász.
Benéztél Te is.. Itt már a fórum és a tözsde is olyan mint annó a diszkó volt 5 óra után - lézeng még itt egy két ember, de a hangulat már halott ..
"...Már volt módon nemmzetközi csapatban is dolgoznom, így van összehasonlítási alapom, a teljesítmény, mentalitás és gondolkodásmód tekintetében is...egyre rosszabb kép alakul ki a honfitársaimról, ami nem okoz örömet...a magyarkodás kevés, ha nincs mögötte teljesítmény. "
Hasonló tapasztalatokkal a hátam mögött úgy fogalmaznék, hogy nem mindegy, milyen közegben szocializálódik az ember (család, iskola majd munkahely). Az a baj, hogy már a legfontosabb alapértékekért felelős családdal komoly gond van idehaza, pedig az összes többi szint jó ház módjára erre a stabil alapra épül(ne).
ja a bukás nem öröm csak mellényúltam.
még törékeny ez az eredmény. ha már 200 körül lenne bevédeném.5-10 ft ért nem veretem ki a pozit.
meglátjuk. léptem dolgozni.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?