Ültem már rossz lovon, és volt már tévedtem, meg behúztam 800 pont bukót.
De ne mondd nekem, hogy venni kell a bux1112-t most 22000-en, mert 2 héten belül 23000 lesz!?
Én megadtam a paramétereimet. Hideg fejjel tartom, és röhögök a long próbákon:)
Milegyen: alaptétel a tőzsdén, ha buksz, az nem a tőzsde hibája, hanem a tiéd. Nyilván azért fogod fel szenvedésnek, mert rossz lovon ülsz, aztán ha átvált az irány ténylegesen lefelé, majd örvendhetsz, hogy te már hónapok óta megmondtad. :)
én 19500-ra illetve alatta értettem, 20.000 felett viszont már nem mernék beszállni, az van amit múltkor írtam bár én teljes mértékig longos vagyok, voltam, leszek és ehhez is fogom tartani magam és kellett volna az elműlt napokban is, viszont szerintem nagyon sokunkat összezavart ez a kiszámíthatatlan, szinte lekeereskedhetetlenül, bizonytalan hazai viszonyok, nézzétek meg mindennap húznak valamelyik blue-n ötszáz pontot aztán vissza, ennyi lett a bux, nagyon sajnálom. Akkori mol vételemen nyertem, kicsit korán eladtam, sajnos, akár most is jobb lett volna.
Tudod, mi a baj ezekkel a mentális stoppokkal. Eldöntötted, hogy 22200-on zárod. Na és ha, ismétlem, esetleg ha reggel 2-300 pontos réssel nyitunk fel???
Megírtam már 1 hete, hogy 22k alatti 1112 zárások esetén a short preferált. 20200 és 21200-as célárak. Stopom 22200. Ott lezárok tényleg, mert nem ér ennyit a bux szenvedés.
Nem lényeges, én emlékszem tavaly év végén mekkorákat fogtam a molly emelkedésével. Forgalom akkor is nulla volt. De ne is várj óriási forgalmat, ilyenkor már kevesen kereskednek.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?