Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Volt egy nyito longom 30k, azt zartam 400alatt, majd fordultam delben shotba, azt meg ideje koran zartam program miatt 250nel, ekkor elmentem geptol es utana zuhant be 22100fele. Mindegy, utobbi idoben minden pozim jo volt. Le is kopogtam. Sajna most chartra, irni nincs idom. Kozeledik karacsony, rengeteg a dolgom. Holnap szerintem semmit nem fogok csinalni. Esetleg ha zuhannank adnam. Veteli kedvem nincs. Csunya lett a nap.
Az RSI már 80 fölött, a mai gyertya már eleve a bollingeren kívül indul, én kezdenék óvatos lenni.
A tömeg itt a pénteki felminősítésre gyúr, vagy mi van?
Keler követelmény 12000+brókercég általában ua. azaz 24000/kontri.Jutalék cégfüggő,5-10 pont,oldalanként. Szerintem még érdemes gyors forgatásokra nyitni a 1512-re is,de én a 1612-re gyúrok,tartva a 1512-es nyitott longokat.
Ha már a párizsi események nem vitték le a stopokig az árakat,nem tartok nagy zakótól.Extra hozamot nem várok,de két számjegyű kamatnak kell zárni az évet.
Hajrá Spekulánsok/HS/!
Nagyon megszaladtunk máma, az 5 óráson már teljes testével kint van a gyertya a bollingerből.
De a dax, cac40 is nagyon szalad máma, nemtom mi ez a nagy optimizmus.
(Ne felejtsük el, év elején még 16 ezer környékén járt az index, aztán akkor is ennyi volt egy kiló kenyér.)
Alkotmánybíróság elmeszelte a Quaestor ügyet, így több marad OTPnél BEVAban.
Csökkentették az ingatlanosok felé a banki hitel jutalékot. Csökkentik a bankadót, jön az oszti tavaszra, héten felminősítési sztori lehetséges kimenetele..
2016 hitelek felpörgetése
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!