Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Gratulalok! Ugyes voltal a lefele varakozassal Te is. Spqr megdertozott teged ezzel az OTT1nal :) 286-80ra vagy hova esett, most feljott 200ra onnan. Eleg beteg mozgas :)
Nekem még van, a várt korrekció párja futhat most (vagy tévedek), ezt még meghagytam. Magyar piac nagy része zárva, túl sok volt a nyitott pozi, pihi lesz. SP & NQ short, usdhuf, eurhuf , ott1 és kv long - kicsit sok egyszerre figyelni, bár az utolsó kettő csak minimális kockázat, nem komoly tétel.
Koszi, engem mindig minuszolnak, en mar nem figyelem. Mindegy ki.. Kis papirban is elmomdom mi lesz, kapom a 8minuszt, meg huzzak a francba dumat, aztan neznek mire esik
Igen, 32400volt fibo 38.2%os szintem. Adtam is alatta. Jobb lett volna egyben adni es tartani, mint szakaszosan tradelgetni. 31610nel zarodott utolso shortom azota varok mi lesz
Törölt felhasználó2020. 04. 21. 16:33
Ma megjelentem ismét, ha kell akár egy vagy két évre, ez a 8000 OTP meg olaj miatti MOL alázás magával húzott, de a hírek olvasása miatt valszeg meg fogom bánni.
En vegig shortoltam a napot, igaz 100-150pontonkent zarogattam, de ugy esett, hogy ahol zartam, kb ugyanott vissza tudtam nyitni. 10-20kontikkal. Munkas nap volt, de tejelt vegre
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!