Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
kis félre értés lehet én sem lefele várom, Tegnap megvették az általam gondolt longbelépőket. Reggel leszórták a korit. Véleményem szerint ennyi történt. A többit mutatja majd a piac. Nagyon sokféleképp lehet kereskedni, Sok elmélettel lehet igaz és az ellentéte is.
Gyertyák alapján kereskedem, saját elmélet és nem hosszútávban gondolkodom. Mindenkinek megvan a maga hite, ez így van jól. Az én hitem fel kell menni 32800 köré ott adni kell legalábbis ha kapok és lesz mit adni:) Tovább nem látok, majd ha megtörténik ha megtörténik akkor látni fogom mi célszerű.
Nem jöttek le hozzám, volt még 2 long belépési lehetőség az elsőt elaludtam a másikra beraktam még nem teljesült persze ez a harmadik szint a legnagyobb kockázatu. Mindegy, nem bírom idegekkel ha nincs pozim:) Még a végén megveszik mindjárt a tegnapi zárót, oszt huss 800 van az ár. :)
Sp t hamarosan 3000 re, azok bolondok Buxot meg az utolsó nagy lekör (44-29k) 61,8 as fibojaig. Azért fogunk emelkedni mert az fáj most a legjobban a józan észnek. De ez csak megérzés
Tehát azt mondod, hogy 1 hónapon belül megyünk fel kb. 12%-ot? Miért gondolod így, mert szerintem még mehet valamennyit fel, de aztán újra délnek fordulunk. Ne érts félre, tényleg érdekel.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!