Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem tudom hova tünt a beírásom amit Neked írtam de a lényeg nem kell 10milliárd ft elég volt ma a nap elején néhány száz millió ft ehhez a tréfához a Molban... Az otp pedig már rég longba lehetne hetek óta...Ezért nem valószinű...
amit te irsz azt nem tudhatjuk... -))) Az Otp-nek több hete volt rá hogy longos legyen már rég megtehette volna... nem kellett 10milliárd csak néhány száz milla a mai mol poénhoz....(azt pedig 5-7x áttéttel nem is olyan lehetetlen)
önfejü diktátorok mindig elhozzák a kánaánt "Márpedig nem engedünk el senkit" - havi több 10 milliárd dollár bukta "Akkor sem. Majd Allah segít, nekem a barátom" :) tanulságos lesz a világ számára Argentina, Venezuela, Törökország...
MOLba hír jött. Ezen a piacon meg alig várják a kisröfik, hogy valamit csorgassanak nekik, amin kereshetnek, ráugrottak, hátha. Fura egy piac van. Én továbbra is partvonal
ja ...az is egy ritka pali madár aki 2950ft-on Molt longot nyit.... hónapokig volt 2500-2900között... Most már bőven inkább el kell tenni a hasznot a longon...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!