Lathatoan hiaba spekulalunk az iranyra, mindenkit megtrefal a piac. Nincs kiszamithatosag. Ha van is valami jo elkepzeles, akkor is 3szor megforgatjak kozben az arfolyamot eles le es fel arfolyammal, amire az ember stoppol, es allando szivas van a napokban. En ezt latom. Kar most talalgatni. Nem tudom mi lesz ennek a vege, de nekem nem tetszik. Ha ilyen fel/le csapkodas lesz oldalazva.. kitorve, majd visszaforditva, vagy letorve, majd visszaforditva, akkor kimaradok. 2012-2015kozotti oldalazas is nagy szopis idoszak volt az allando le/fel.. de egyhelyben toporgassal. Buxban egyszeruen nincs ki kitoresse az indexet. Ahogy elindulna, ravernek OTP, molra.. mtelben most jott egy csomo kockazatos hir, amirol itt nem is ir senki. Volt a digi, majd a kormany kozeli telekom szolgaltato, tegnap meg a vidafone hir a vezetekes vonal konkurenciaval. Mellette kormanyok mondanak le, cegvezetesek..
Kripto orulet kihasznalva a felfutas hasznat, meg a kis papir felfutas, mint aranykor tetejen. Ingatlanok is mit akarnak mar az egymillio/nm arral. Tok nevetseges. 2010tol mondtam most kell venni, ott a topikokban, de most mar ez is irrealis. Szutyok 6millaert vett panel 24millio. Meg nyolckerben 800.000/nm arak.. vicc most mar..
Kripto orulet kihasznalva a felfutas hasznat, meg a kis papir felfutas, mint aranykor tetejen. Ingatlanok is mit akarnak mar az egymillio/nm arral. Tok nevetseges. 2010tol mondtam most kell venni, ott a topikokban, de most mar ez is irrealis. Szutyok 6millaert vett panel 24millio. Meg nyolckerben 800.000/nm arak.. vicc most mar..
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!