Gyárat épít a BMW Debrecenben, a több mint egy milliárd eurós beruházás révén 400 hektáros területen olyan üzem jön létre, amelyben már a kezdetekkor is ezer alkalmazottal évente 150 ezer hagyományos és elektromos autót
Beirásod alapján azt hihetné az ember hogy a BMW-be a Sargentini a főrészvényes,holott a Quandtok.Márpedig az ő pártreferenciájukat nem ismerjük.Akár lehetnek Afd vagy Orbán szimpatizánsok is.
Nem semmi, hogy az illiberáltak, mennyire tudnak örülni annak, hogy a rothadó, liberális migráncs simogatók ide telepítenek egy összeszerelő üzemet. :))
Olvasom, h a reptér milyen sokat nyomott a latban a németek helyszínválasztásában. Hát Kaposvár és a taszári kiváló adottságú (épp szétmállóban lévő) reptér az smafu? persze, hisz huszadrangú utak vezetnek ide, meg hát Krakus úr mindent elintéz, csak munkahelyeket nem tud idehozni.
Nézzed akkor a rizsaszilárdot meg a sok ovseggéből kihúzott szócsövüket! Színtiszta propaganda, göbbelszi színvonalon... Na, én meg soxor ezeken nevetek. Vagy bosszankodom az ostobaságukon...
Kukkernak:"szeretném arra is felhívni a figyelmüket, hogy a labdarúgó-mérkőzések nézőszám növekedésében nagy szerepet játszottak a stadionépítések, korszerűsítések, mint ahogy a kamerarendszerek kiépítése, valamint a névre szóló jegyértékesítés bevezetése is." Nézőszám növekedés? A magyarfutball.hu összesítése szerint az átlag nézőszám meccsenként
a 2009/2010-es szezonban 3115 fő volt,
majd 2014/2015-ben 2505,
míg az utolsó befejezett, 2017/2018-as szezonban 2907 volt. "
néztem az RTL híradóban kondizás közben a híradást Tusványosról.....hú bazzz...a súlyt majdnem a lábamra ejtettem....hogy van élő ember, aki elmegy ezt a xart megnézni, meghallgatni.....orbángáspár performansza meg egyenesen megdöbbentő volt...
Bréking: BMW-gyár épül Debrecenben
Ugrás a cikkhez