Igen sok gáz van a bolygón, csak az egyikkel égetjük a másikat. Külön nem olyan! A ménsztrimm az amikor a csődör szörét rövidebbre vágják? Amúgy neked félmillió halott nem volt elég, négymilliót szerettél volna? Kemény vagy azt be kell latni. Irigyled tőlük az aranyrészüket? Az igazi kapitalista!
na akkor mondom -földgáz akármennyi van-ez is hihetetlen -egyszerű fizika.de nem irom le.mindenki járjon utána és sokféle más is van.ja mert ménsztrim nem mondja hanem csak azt ha nem oltatják be magukat meghalnak? és orbán még nincs börtönben? mert ugye meghalt 4 millio nem beoltott mi?vaze tényleg ilyen hülye a magyar-bocs nincsenek is magyarok mert mongolok kiirtották és utána törökjárás 150 évig még a maradékot is.tehát csak kisebbségek vannak a kárpátmedencében,ja aki nem hiszi járjon utána
ö maga bizonyitja kitszolgál bocs és az emberiség is bizonyitja.mindenki saját magárol állitja ki a bizonyitványát aztán learatja mit elvetett-az antikrisztus amugy meg van már kötözve de látjuk mi az utohatás és még mi lesz-hajjajaj
Á, dehogy! Az igazi priznic az a tőzsde! Ki kell bocsátani a részvényeket aztán felpörgetni az árakat! A legjobb ha az arany lentmarad fedezetnek, csak tönkretenné az üzletmenetet a kiszedése. Meg mi értelme kiszedni és elzárni valahova máshova? Lent biztonságban van, a nasa pangalaktikus müongenerátosros műhold-scannelős űrgamma felmérés pedig csak elég bizonyítéknak nem? Nem is értem minek a próbafúrás.
Beszállnék a biznicbe! Van rá 1Yard fabatkám,merészen kockára teszem.A kitűzött élettartamom biztosan elegendő lesz az első öntött tömb átadásáig./_2051!/ Kár hogy a kutatófúrások nyomára nem bukkantam,pedig jó sokat kirándultam a nevezett térségben.A tervek szépek,de az oktatáshoz szükséges feltételek személyi,tárgyi,anyagi feltételeit honnan biztosítja Golden Varga? Búcsúzásu Kedvenc megfejtésem kulcsszavai: 6 jó szolgám hírt hoz nékem,nem tévednek soha! A nevük,MIT ,MIKOR ,MIÉRT ,HOL ,HOGYAN és KICSODA! Legközelebb akkor teszem be a lábam,amikor munkát látok a terepen.BY BY!
Börzsöny-Aranybánya