Szerintem már egy ideje szedi a pénzt magánbefektetőktől, mert az oldalon írja, hogy a részvények értékesítéséből kívánja prezentálni a hatóságoknak a €100m és €400m tőkét és fedezetet a projekthez. Nem elírás a két összeg… Továbbá láttam egy €1000 névértékű részvény mintát is amin a “Hungary Börzsöny Aranybánya Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Zrt.” szerepelt, a cégjegyzékszám mégis a “Varga's Invest & Consulting Zrt.”-het tartozik. Legalább az alján szerepel így szó szerint a következő: “A részvényvásárlás kockázatos befektetés. Minden vásárló a saját hasznára és kárára vásárol részvényeket!” 🤦🏻♂️
UP Hátha van friss infó hogy az antianyaggenerátoros aranykereső műhold project haladt e előre vagy valami nem várt akadály miatt tőkebevonásra lenne e szükség.
Én a saját telkemen apportokat kezdek el bányászni. A NASA segítségével. Úgy kezdődött, hogy a kisboltban utánam futott a kasszás, hogy ott hagytam az ásványvizet és a blokkot. Kiderült, hogy rokonok vagyunk. Ezt a blokkot később hitelesíttettem a főpénztárban majd a külföldi központban. Most ennyire emlékszem csak.
Há mé’ nem? Ha a kombinációk felét megjátszuk már jó esélyünk van, ha nem jön be akkor egy hét múlva megint! Nemigaz hogy nem tudsz várni pár hetet, azonnal kell!?! Mennyien mondhatják el hogy lottó ötösük volt? Meg négyesük is egyszerre! Ugyehogyugye?
Én egyszer voltam egy szeánszon, ahol az volt a mesterterv, hogyha mi sokan együtt lottózunk, akkor kifosztjuk a szerencsejátékot. És működött a beetetés, egészen sokan beléptek.
Sajnos a laborok nem férnek hozzá a koronához a szentségének dokumentálásához és a müongenerátor műholdak dokumentációja is titkos a szabad ácsok miatt.
Börzsöny-Aranybánya