Ennek örülsz,hogy kitiltották -szégyen ! nem tudod értékelni a munkásságát ? Nem hiába mondják az országot elhagyó barátaim, hogy a Magyar embernél irigyebb nincs a világon ! A kisebbségi érzés dühítő lehet számodra - igaz magyar vagy ! - GRAT !
MOLB: Már a mai Mol komment is törölve, de kb. arról volt szó, hogy Molly fel, Oti le... mai 3078.- záró nem rossz ... jövő héten beöltheti a kis rést és tesztelheti az up trendcsati felső élt.. sztem meglesz ... :D
LHAG: Továbbra is felszállóban a down trendcsati felső éle felé... a jó hangulat (3.48%) alapja az októberi 9%-os utasforgalom növekedés... 50% fibo és főként 50MA(20.5) áttörése esetén megnyílik a bolifej és vételi jelzéssel a 61.8% fibohoz emelkedhet, ami egyben a down trendcsati felső éle is..
Rád vannak szállva, jellemző..aki értelmes hsz-eket is tol keményen, "levágni". Én személy szerint egyszer nem olvastalak hogy beleálltál valakibe ocsmány módra...ami miatt ennyi kitiltás...
Te maradj itt, emailen levelezünk és kialakul a zárt klub... benthagyok egy nicket végszükségre de amúgy elengedem ezt... kicsit ráuntam a modi faszságaira... :D
BLUE topick