Valóban, láttam a könyvet az egyik kgy előtt, mindenkinek javaslom, tanulságos megnézni. Én azért nem vonnék le ilyen messzemenő következtetést a hirtelen abbamaradó vételekből, de lehet, neked lesz igazad, meglátjuk!
A nagyon kicsik amúgy sem sok vizet zavarnak. Az értelmezhető mennyiséggel rendelkező kicsik pedig nevetségesen kevesen vannak. De azt mondtad te láttad a könyvet, nem? Engem meglepett, hogy 14-én kedden a bíztató reggeli kezdés és az előző napi forgalom után hirtelen abbamaradt minden. Innentől én már néhány hónapos távon túl sokat nem várok. Utána pedig jön majd az osztalék előtti mozgolódás.
Nem sok kicsi lehet már a papírban, a fórum is erre utal. Nem baj ez, nem a kicsik fogják csinálni itt a forgalmat legalábbis egy ideig, ha jól sejtem.
Csinálnék én, de sajnos csak az árral úszó kishal vagyok. Pedig nem is kéne olyan sok pénz, hogy a dupla csúcs csapdájából felfelé kitörjünk, hátha meglesz a következő napokban!
na igen, de merre?? :)) Nekem még nem teljesen tiszta a szerkezet, bár ezeket a papírokat nem lehet rendesen kordában tartani! Az egyik szerint, innen már kell lefele egy lábacska, a másik variáció szerint, csak ~550 környékén fordul le egy rövid korrekcióra. Jó lenne ha valamit csinálnátok már, mert nem tudom lezárni a kalkulációt!! 🤣 Minden esetre dupla csúcsnál tököl, több mind egy hete! hmm
Nekem egy kicsit gyanús volt a mai akció! Boli aljnál kapták vissza, már nagyon lefele állt! Akartam is írni reggel, vagy 415, vagy 515, de itt az idő lépni! Erre fel, de veszélyes még!! Dupla tető és egy láb hiányzik lefele!!! hmm Pár napig még nem bővítenék, ha tutira akarok menni! szvsz
ha nem csak egy speka szorakozik és csak fele igazi vevő annak ami ma megjelenta könyvben akkor holnap is szép napunk lesz...Lehet még veszek is hozzá mint ma
Kezdő trédereknek ajánlanék egy hüvelykujj-szabályt a BIF-re. Amikor a kommentjeimre több dislike érkezik, érdemes figyelni, mert a papír általában megindul:))
Oda húzzák ahová akarják, nem mondtam, hogy nem fog emelkedni. Osztalék alapon a felét sem éri. De ettől mehet 2500- ig is akár. Szerintetek annyit ér. ok.
Lehet csűrni csavarni a szavakat, de szerintem ha valaminek kifizetik az árát, akkor az annak a valakinek ér annyit vagy akár többet is. Az viszont biztos, hogy az árfolyam most nem 200 felé tart, hanem éppen az ellenkező irányba.
BIF tulajdonosok topikja