Ez így ebben a formában nem igaz. Van az ára, van az értéke. Nem annyit ér amennyi az ára. Lényegében semminek, vagy nagyrészt nem. Azokat kell keresni aminek az értéke az ára felett van.
És mit gondolsz mi lehet az oka, hogy az általad reálisnak vélt ár 2,5 szeresénél (nem mellesleg ATH közelében, tehát nincs beragadva senki) sem állnak sorban az eladók? Szerintem annyit ér, amennyit adnak érte. Ez most épp 466. Holnap lehet a fele vagy a duplája is. ;)
Csak azt írtam, hogy 35 Ft volt, nem azt, hogy a következőre is ennyire számítok. 260 körül azt hittem, hogy a gyj miatt veszik, hogy jó osztalék várható, de a gyj megmutatta, hogy nem emiatt vették. És azóta sem esett vissza lényegesen. Vajon mi miatt tolhattak bele ennyi lóvét, elhagyva bőven a 320-as szintet, ahol sokan be voltak ragadva? Hmm.
Túl nagylelkű vagy velünk. 35 Ft-os osztalék volt, és 100 Ft-nál már olcsónak tartanád?:) Értem én, hogy most mindenki app lázban ég, de ez nem 200 Ft-os papír. Hogy miért, azt már többször leírtuk.
A SZIT-et korábban is belengették ott, persze lehet,hogy most komolyabban gondolják, nem tudom...Viszont a Diófa felreppent, az lehet ránk is hatással, ha ide is kacsingatnak.
Az app megindulásának oka egyértelműen a szit belebegtetése, ami ránk már nincs hatással. Mást én nem sejtek a háttérben, és még ebben is van egy kis furcsaság. A figyelem a következő hónap(ok)ban biztosan oda terelődik, de nem hiszem hogy az itteni árfolyamra ez hatással lesz.
Az app megindulása is érdekes, kíváncsi lennék az okára, nekem kicsit derült égből jött az. Leginkább persze azt remélem, hogy az ok minket is érint majd valamilyen formában.
BIF tulajdonosok topikja