Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Millióan ültek de amikor kijöttek nem fröcsögtek,gyülölködtek a nemzetük ellen nyilvanosan poziciókban. Ki tudja mit követett el és mi vezérelte és mit csinált ? Szerintem senki
Hallgasd meg miket és milyen gyülölettel beszélt és a a Fidesz ezért adott Neki poziciót. Ezt ítéld el. Láss ,ne csak nézz Az ilyen emberek miatt tartunk a béka segge alatt mint a kartársnő. Egy igaz ember nem habzó,vérengző szájjal beszél hanem emberi kulturált módon. Nézd az igazi forradalmárokat ! Ez nem az ! Ez az utókor meggyalázása és az Ő poziciójának kikövetelése azoktól akik semmiről nem tehetnek
Nagyon jónak tartom. Aki egy picit is civilizált az adjon magára és az etikettre. Egyébként bőven megérte mert akkoriban nem késdobálok voltak ezek a helyek. Lsd Marian Cosma ügy A csoportos bandákat kiszűrték es boztos lehettél abban,hogy a kislánnyal kulturáltan szórakozhattál és hazamehettél.
Téged honnan szalasztottak? Milyen ember vagy te ? Halott emberről (aki sok sok évet börtönben töltött bátorságáért) aki a magyar függetlenségért harcolt, így beszélni. Szégyen!
Nem sírok semmit vissza de épp ma láttam képeket a Budai Ifjúsági Parkról ahová a fiatalok vagy akárki öltönybe vagy rendes ruhába mehetett és dunai panorámával,szép környezetben szórakozhatott. Nekem ez tetszene mert ilyen ma már nem létezik. A régmúltból a jó dolgokat dícsérem a rosszat nem. Egyébként amikor a szülök vagy nagy szülök dícsérik vagy nosztalgiáznak a Horthy vagy Rákosi vagy Kádár rendszerrel kapcsolatban az csak akkor válik érthetővé amikor Te is megélsz egy kort és látod jól mi megy most és mi volt 20-30-50 ..éve.
Nem lennék népszerű politikus Én a benzint emeltem volna meg legelöször illetve semmi sapka. De ezek jól tudják mit akar a Magyar Birkahad,Nemzet - Cserhalmi után szabadon- szarnak ezek mindenre csak a Kárpátia zászló,Wittner Marcsi habzó szája és a Vezér kegye után megy nu meg az olcsó benzin,csirkemell a kutyája telezabáltatására. Szenvedjenek a Tyúkok
Biztos mutattam már: 2010 -> 2 984 063 2022 -> 4 020 159 https://www.ksh.hu/stadat_files/sza/hu/sza0040.html Van még honnan visszavágni az életszinvonalból, mielőtt a kényszerértékesítéses ingatlanok ölbe pottyannak.
1,80 a benzin Ausztriában és ott is tele van minden autókkal, az 1,20 eurós magyar benzin a magyarnak keménydrog, a konyhába is a 3 tonnás SUV-val megy ki. 12 év alatt nulla volt a benzin infláció.
Nem teljesen reprezentatív de az Allee-ban sokan vannak ,vásárolgatnak vasárnap délelött. Alul 40 milliós Mercédes kiállitva extrákkal 60. Az utak zsúfolásig tele autókázokkal. Egyelöre senki nem mozdul
Részletfizetés ? Na és. Eddig is tudtuk Ők az állam az államban ,vagy így lop vagy úgy. Ha a birkahad nem állitja le akkor ez volt és lesz. Romlik a forint,nagy infláció,még magasabb kamatok. Ki bírja tovább ? A birkahad vagy a lopás,ez itt most a kérdés. Orbánnak itt be kelm tömni 3 milliós birkanyáj száját és az sem mellékes a többi mit csinál,hogy bírja a kiképzést.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn