Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Különős csődközeli helyzet ahol munka nélkül az állam minden hóban 3,5 millió járadékot ad 36 éves sportolónak vagy egy 102 éves 70 évvel ezelőtt tornásznak. És ilyenből 1000 ek vannak
Sok orszagban van olyan, kicsit rossz az optikaja mondjuk valoban, hogy most kezdenek el ezzel foglalkozni. Meg persze a kommunikacio is meg par honappal ezelott is az volt, hogy autozni, autozni, autozni.
Bokros azt monta amit Én. A Finesz az adórendszerbe emelte a támogatásokat,nem rászorultsági alapon. A rászorulók családi pótlékát nem emeli soha. Csak a gazdagok adóját engedi el. A szolidaritás megszűnt. Én 12 évvel ezelőtt mondtam az egy kulacsos adó gusztustalan maguknak való bevezetésével Ördögi módszerek
Nem történik ilyen, csak ugye csudálkoztál, hogy inkább megelőző intézkedést tegyek az esetleges golddigging ellen, meg mástól is jön az ív, hogy miért nem vagyok én vmelyik jóságos szent, aki szétosztja a vagyonát...
Ja, kicsit sem. Épp gyökerestül kifordul magából a fidesz a rákövetkező 2 hétben, te meg ilyen piszlicsáré ostobaság miatt azt hitted majd jól igazságot szolgáltatsz. Hát, szerintem ezt még vmi demo helyen kéne gyakorolnod :DDD Vodafonelive 2022. 06. 26. 22:55 Előzmény: #169183 Bukta #169185 Én jelentettem és kitiltották 15 napra, úgyhogy most 2 hétig nem látunk Tőle semmit.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn