Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
A prolikkal nem volna semmi gond, a gond Újpalota elnorvégosodása... . A sógorom az angyalföldi lakóparkban visszasírja a prolikat a pénzes paraszt szomszédai mellett... . Én Budapest minden baját a prolik - elsősorban gyári munkásokat értem alattuk - számának drámai csökkenésére vezetem vissza, ami a budapesti gyáripar szinte teljes felszámolásának a következménye. Az űrt vidékről betóduló pénzes és kevésbé pénzes parasztok, valamint norvégok töltik ki, és miattuk lesz egyre élhetetlenebb a város...
Akkor költöztem a IX be amikor még ölég jó volt,utána rohamosan romlott. A mai állapot a csúcs,a legszarabb. Én elszöktem a szarbúl ,most mindenki oda akar menni. Korábban fordítva volt. Az emberek és Én pont az ellentétesen gondolkodunk
Tamburás különleges figura volt és látszólag deviáns mégis szerette az embereket és szerethető volt. Valahol ,nyomokban a kor figurája. Ma már ilyenek nincsenek. Ahho köllött egy háború,egy konszolidált kor és politika.
Akkor minek a következménye az, hogy a 90-es években többször táncoltunk az államcsőd szélén? A 70-es évek olcsósága pont annyira volt fenntarthatatlan, mint a NER ócska trükkjei... Arra volt jó a 70-es évek, hogy elhúzzák az ilyen hiszékenyek előtt, mint te a mézesmadzagot, mert akkor fillérekért nem csak a fagyit de a lakást is hozzádvágták...
Nem értem miért lehetett még olcsón fagyizni a 70 es években.és most miért luxus. Az Auchan 1 kg fagyit árul egy ezresért. Ezek meg 2 gombocot. Az ok valszeg az ingyenélők,haszonszedők sápja akik kevés munkával vagy semmivel szép hasznot érnek el. És elsősorban nem a fagyizó tulaja a ludas benne hanem a helység bérbeadó,egyes beszállító és különösen az állam a rossz szabályozóival
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn