Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Én nem tudtam, hogy ez így működik, de most már mindent értek. Akkor nem kell semmit tenni csak kérni a Főnököt, hogy: légyszi, légyszi, légyszi...:))))
1. Kerülöm az európai befektetéseket. 2. megemeltem a stratégiai élelmiszerkészleteket (:D). 3. Próbálok valami alternatív energia forrásra átállni. A 4. Ami még kérdéses, az egy saját kútnak a fúrása lenne...meg persze a régi mániám a bunker a kert végében, de ezt itt a többieknek már évekkel ezelőtt felvetettem. :D
Jó reggelt! Szeretek én is a rosszabbra készülni, előre gondolkozni, inkább feleslegesen :) Majd ha időd engedi, szivesen olvasnám hogy Te milyen óvintézkedéseket teszel, tervezel a családod, házad, vagyonod szempontjából. Ráér.
Ezt muszáj ide leírnom, dokumentálni az utókornak, a jelennek úgy is mindegy, aztán megint visszavonulok... "...Megkértem a jegybankelnököt és utasítottam a pénzügyminisztert, hogy a következő év végére ezt az inflációt legalább felezzék meg, egyszámjegyű legyen. ..."
Ez így is van. Ezért készülök a legrosszabbra vagyis a háborúra, mert azt látom, hogy mi vagyis Európa egy paraszt vagyunk a sakktáblán, amivel az USA lépni készül...
De legalább ez az egy francia kimondja a nyilvánvalót. A többi eus politikus miért nem ?! Ez az a pont, amit a kezdetektől nem értek. Európa hozzáállását. Úgy tűnik nekem, mintha bábokként mozgatná az amerikai érdek. . A rohadékok(usa) most megint kihelyezik a konfliktust, de most az arab világból európába.
Ha egy szinte helyezed a kettőt, azzal a relativizálást és közvetve az orosz álláspontot támogatod. Azért józan forráskritikával eléggé jól látszik, hogy melyik áll közelebb a valósághoz. De szerintem itt már tartottunk néhányszor.
El kell felejteni azokat a prekoncepciókat miszerint Putyin egy idióta és akkor nem fogalmazódnak meg ilyen kérdések. Ez a háború egy nagyon alaposan eltervezett folyamat része. Egész biztosan megelőzte diplomáciai és katonai egyeztetés is...
Backtest és ami mögötte van