Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Hazai pályán megvette a bírót és néhány játékost az ellenfél csapatából, az ellenfélnél minden meccsen 3 kiállítással kezdett és mindig erősen lejtett a pálya A józanabbak ilyenkor belátják, hogy jobb maradni ebben a ligában és poffeszkedni. De a csuti elhitte magáról, hogy ő a bl ben is komoly tényező. Tévedett
Futballhasonlattal elnek: Viktorunk a hazai NB1-et kinotte, letrehozta a kozep-europai ligat, melynek virtualis bajnokava kialtotta ki magat es azt erezte, johet a BL…no, hat itt pofozogepek lettunk.
Anno valóban hitt a liberalizmusban és a demokráciában. A nagy törés nem a 2002-es, hanem a 2006-os vereség volt. Tudta, hogy hosszabb távon csak ezzel a mentalitással maradhat hatalmon. És közben teljesen elszaakdt a valóságtól. Én 2009-ben találkoztam vele és váltottam pár mondatot, akkor még emberközelibb volt.
Igy van! Eddig folyamatosan azt hallgattam h milyen jó a mészáros, mert legalább itthon marad a pénz, nem a mocskos multik viszik ki. Gyorsan változik a kozhangulat, ahogy az emberek érzik, hogy anyagilag szopóágra kerültek, gyakorlatilag majd mindenki aki nem ner-es. Hamarosan forró lesz a talaj a csuti talpa alatt.
Erősen hajlok arra, amit Puzsér mond, hogy a 98-as orbán Wermer András szülötte volt, a mostani meg Habony Árpád kreálmánya. Végül is nem mond ellent a Te diagnózisodnak.
Én nem gondolom, hogy a mai személyiségét párhuzamba lehet állítani a 98-as verzióval. Én akkor tizenx éves suhancként teljesen másmilyennek láttam, mint manapság. Persze, lehet én voltam naiv, de egyszerűen mintha kicserélték volna.
Csak azt mesélje el nekem valaki, hogy a 2002-es Orbánból hogyan lett a 2020-as böszme. Ha ezt valaki nekem 2002-ben mondja nekem, akkor elmebetegnek hittem volna.
Backtest és ami mögötte van