A cég a balkáni terjeszkedés miatt lépett a a tőzsdére.Már lassan 2év eltelt tudtok erről valamit? (történt valami errefelé vagy csak ez volt a beetetés?)
Elgondolkodtam ,hogy veszek walliszt :-) Ugyanis a 4ig 18% , brutál összeget rakott a zsebembe ! Ide is jönne vmi kamu edi jelentés ,ugrana vagy tíz forintot egy fél napra . Szóval veszek valliszt 50nél hamarosan ott lesz :-) Addig költöm az ide ,bölcsen be nem fektetett összeg profitját. Nyomjátok a lájkot/diszlájkot ,amelyik több az az árfolyam elmozdulásra utal !
Mi a görcsöt keres ez a hanta cég a tőzsdén??? Redőnyt lehuzhatnák, mert még mindig kell nekik az emberek pénze. Akinek van egy kis megrakarítása,ide ne rakja!!! Másfél éve csak ereszkedik, meg papírt dobálnak a jónépre. Annyi hír volt itt, meg lesz is,hogy hírekre lassan 10 nál fog járni.
Olyan kaki ez a papír, hogy lehet gyűjtögetni majd 50 nél is. Csak majd tudjátok eladni 40 felett. Vehettek bármennyit van belőle, soha nem fogy el. 165 meg 200 ez már nem lesz. Itt nagy a füst!
Újabb megállapítás a próbálkozó alsó támaszról : " tök alá nem kell karó " Hanyatlás garantált az érdektelenség miatt, csak felfújt az egész a bel(tenyész)kereskedés miatt.
Van a szomszéd zsák utcában egy haver a Valér, na annak van egy kutyája amit Fülnek hív. Amikor elkezd ugatni ,vonyítani , azt gondolná az ember vmi baj van , de csak a csendet veri fel meg egy pár kutyát amivel együtt nyüszítenek . Úgy gondoltam nincs benne logika miért lármázik ,aztán rájöttem : mert éhes szegény . Most már lökünk neki egy kis maradékot , így halkabb :-)
A haverom vett a múltkor ebből a szecskából ,mondtam ,ne tedd de rádobtak 25k t uszakve 80ért ,most tiszta ideg , hisz eddig is 130 felett volt ,most meg rontott szegényke. Mondtam neki ,kérjen befektetési tanácsot , de nem tette . Fele a pénze , soha nem heveri ki ezt a mélyütést .
Tépik ,cibalják, mindent akarnak a befektetők ! Csak nem wallis ,bocs wab2- wallis rv-t ! Ó bárcsak ....na mindegy , ha majd jön akvi/srv..... Autowallis rv = bóvli/gagyi kategória :-) Ja ,hogy a bét nem rendelkezik ilyennel , akkor csinálni kell és buxa ne maradjon zárva , hiszen nyomdázunk juhéé :-)))
AutoWallis