Nagy fenét....ha fundát akarsz párhuzamba állítani nézd meg aaa autó sztoriját vagy nézz egy sikeres amcsi autókereskedést, pl autonation-t. Kifejezetten érzékeny a globális ciklusokra ez az üzletág, ezért évekig nem lesz funda 200 felett indokolt...
na közben csak nem állt meg a lecsorgás a kitiltäsom ellenére sem :O És a mai statisztika egyre randább: forgalmat alapul véve jóval többet esett már, mint emelkedett
Törölt felhasználó2019. 06. 24. 15:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem, a nácizmust nem szeretem, az elég szemellenzős banda :-DDDDDD
erre még csak annyit reagálnék hogy nem lefelé várom jelenleg most kivárok az nem ugyanaz:-D
Törölt felhasználó2019. 06. 24. 15:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
óóóóó nem én magamat szeretem úgy ahogy van :-DDDDD
Törölt felhasználó2019. 06. 24. 15:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
így van nézzétek pozitív légkörben hogyan omlik össze az árfolyam feel vezérletével ,annak van értelme :-DDDDDD érdekes amíg feel is lefelé várta annyira nem zavarta a 103-as beszállóm amikor írtam :-DDDDDD csak érdekesség és elgondolkodtató
15 éves milliomos vagyok aki lát a rózsaszín cukormázon túl is, ezért nem ülök benne bukóban még mindig mint te, vagy zseniális vagyok.... igen ez a két opció van :-DDDDD
nincs mit :-D még akár annyi is lehet év végén , ma még mindig 124-126 a záró tippem egyébként....nekem nagyon tetszik az rv igazán izgalmas az elmúlt pár napban, lehet fordulni fog, de lehet csak még egy fals kitörés premium kerülés napján a záróban kiderül szerintem
AutoWallis