szívesen :-D ez elég bunkó dolog volt , amikor csak megállapítottam valamit...…. akinek nem inge ne vegye magára...….de akinek inge az végre öltözködjön már föl
azt hiszem elég korrekt voltam amikor leírtam hogy esését vagy emelkedést várok most pont nem tudom merre tovább ezt leírtam ott is ,de ilyenért kitiltani pfffff
kitiltott feel mert leírtam idézőjelbe hogy nem veszik a papírt, innen üzenem nem várom 96-ra csak az is lehet egy forgatókönyv és 132 támasz esetén zsákolni fogom.... de ezek után inkább legyen 80 forint a papír
Törölt felhasználó2019. 06. 24. 14:25
a premiumba kerülés napja eldönti merre tovább egyelőre a 124-126 záró lehet szerintem ma, nem túl érdekes mozgással. Holnap ha jönnek a kemény realizálások akkor jöhet 96-100 HUF újra
kötve hiszem....kis tételes eladásokban szabadul meg továbbra is reggeli vevö a csomagjától. Mivel mind eladta mostanra, bärmikor jöhet az omlás....én legalábbis így csinálnám, aztán az ijedtségben visszavásárolnám a sok kis eladótól
valóban most is shortot tervezek 120 felettröl, de megjöttek a betámasztók Gyakorlatilag üres volt a könyv mindkét oldalon, akármi lehet belöle, de szerintem leginkább érdektelen, kisforgalmú lecsorgás lesz ma.
AutoWallis