ezért veszegetek kisebb pakkokat mert nem tudom hol az alja de ott tuti beleveszek egy nagyobb pakkot mint 1 hete 118-on nekem az volt elvileg a forduló,de nagyon hirtelen jött a zuhé
akkor miért csak akkor írsz amikor esik ??????? kölcsönben van hogy shortold ? -DDDDD
Törölt felhasználó2019. 05. 24. 14:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
OPusban még nem vagyok benne mondjuk csak egy hajszálon múlt :-( 380-ra tettem a vételt és egész nap 381-en táncolt és akkor nem vettem bele most várom újra ezt a szintet
én ezt értem,hogy te ezt élvezed hogy csökken az árfolyam,de szoktál kereskedni is vagy csak ezen élvezel :-D
Törölt felhasználó2019. 05. 24. 14:07
ha az árszint se mozgatja meg hosszabb távon a befektetőket akkor régen rossz :-DDD bár az osztalék ígéret miatt akkor is tartani fogok valamennyit
Törölt felhasználó2019. 05. 24. 14:04
100 HUF-on (ha lemegy addig)elég nagy pakkot szeretnék venni aw-ból kb 4m,és remélem az lesz az alja :-DDDD a stopot ott is használom majd persze, de az már a várható osztalék miatt is vonzó árszint lehet (már ha lesz osztalék valóban)
nincsen sztárolva a papír,de hosszabb távon van lehet benne potenciál én spec keresem az alját a papírnak így kb +7% pluszom lehet a mostani nyerővel, de lehet hogy hamar elbukom azt is ilyen ez :-D
Törölt felhasználó2019. 05. 24. 13:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
AMD azért szerintem 40 USD-ig mehet bár a piaci környezet meg a recesszió várás miatt már nem hiszem hogy elmegy odáig egyelőre a céláram 40 USD és stoppom 19USD-n és várom a csodát
Törölt felhasználó2019. 05. 24. 13:27
Beyond-ot is vettem annak most volt az ipoja de csak nagyon keveset és hát úgy rángatják a papírt hogy csak na kiszálltam belőle de,gondolkodom a beszállón újra kevéssel
Törölt felhasználó2019. 05. 24. 13:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
én WDC-t ajánlom bár lehet hogy még esni fog a paypalt pedig lehet hogy korán dobtam és még vennem kéne szeretem Elon cégeit (spec az a volt cége)
AutoWallis