én azt látom egyébként hogy többeknek elgurult a gyógyszere és inkább kiöntik a 10-20m pakkjaikat amikor lehet Még szerencse hogy van olyan értelmes hogy nem cseszi szét teljesen az árat azzal hogy reggel nyitásba kezd önteni akkor már 14x alatt lennénk
nem az a bajom, hogy nincs forgalom vagy hogy 150-nél vagyunk hanem azzal hogy szaros 50-1000 db-al oda teszik az árat ahova szeretnék látni....és van ezért pár ember akinek ettől elmegy a kedve mint nekem ráadásul az látszódik napok óta hogy vennének 14x alatt se nagyon vennének annyian mint amennyien eladnának
50 db-al lehet moderálni az árat lefelé ez most komoly gyerekek, OTT 209 SET 610 4IG 3860-ért vettem kis tételben azokon többet kerestem eddig mint ezen pedig ebben millióim állnak.. Kezd nagyon elegem lenni és lehet ráborítom az egész pakkomat( még akkor is +0%-on leszek) és mehet a kukába az árfolyam
Ott1 ban 10% nyerő zsebben! Itt sose lesz annyi! Látszik speka rally volt és már le is szarjáh! 100 körüli papírok kicsik nyakába sózva! Leléptek kicsik meg nézhetik a veszteséget!
AutoWallis