Wallis meg nem adott el ezt lathattuk a legutobbi buc kosar jelenteskor.A kozkez 38millio darab osszesen. 27millio volt plusz 6 millio Adamosi pakkja es a ketto internetes portal megvetelekor reszben reszvenyekkel fizettek.
Törölt felhasználó2019. 03. 19. 13:53
Vigyázó szemetek Wallisra vessétek holnap reggeli csökkenés után emelkedünk
Tisztelt Uram, Kedves Részvényesünk! Nagyon szépen köszönöm az érdeklődését és nagyon hálás vagyok azért, hogy megosztja velünk a tőkepiaci szereplők várakozásait.Természetesen az új vezérigazgató személye a megfelelő időben és a törvényben meghatározott csatornákon (http://www.bet.hu, kozzetetelek.hu, http://www.autowallis.hu) közlésre kerül majd.A vezérigazgató érkezéséig Társaságunk igazgatósága szorgalmasan dolgozik azon, hogy az éves rendes közgyűlést követő napokban a stratégiai tervünk közzétételre kerüljön. Bármilyen további kérdésben szívesen állok rendelkezésére! Üdvözlettel: Székely Gáborbefektetési igazgató
gyüjtenek 4ig, set nyeröböl jut rä, hogy itt gyüjtsenek, aztän majd ez lesz a következö, amit indítanak, talán holnap mär. Ez nagyobb falat, mint kispapirok, ezért ezt máshogy is kell indítani
kaptam egy tippet. a héten valóban fordulni fog. mondjuk ettől még nem gondolom hogy 200 lesz, de fordul. a sok mínusz nap után már ez is jó lenne nektek. jó szerencsét!
Azt se mondanám, jelenleg az a papír szerencsejáték már semmi más.... Aki a tavaly a splitnél vett öröm könnyekben úszva röhög(mert a papír sorsa megvolt írva 5-10x emelkedő) és ha okos most kiszállt belőle és elmegy nyugdíjba amíg nem száll be ML még egy cégbe a tőzsdén
Pedig shortra jó lehet. :) Hogy ne csak offoljak: úgy néz ki, nem W alakzat lesz walikában. Szerintem megcsinálja az öt érintést 160-180 között. Aki gyors nyerőt akar, ne itt keresse.
erre most mit mondjak? stop loss , igen valamikor rossz lóra teszel ezt el kell fogadnod, Amerika tavaly év végén nem volt vicces nekem se de ez van. maradva az autóknál a Tesla vonzó szinteken áll persze nem napi szinten :)
AutoWallis