technikailag a grafikon úgy néz ki mint a kannabisz rv-k....volt egy hype,de itt már stabil marad és lassan emelkedik. Jelenleg +-10%-ot ingadozik,az egy rv esetében semmi hosszú távon, persze itt sokan vannak akik hetente/naponta akarnak sok pénzt keresni azoknak persze rengeteg ez is
még az is benne lehet a héten, egyelőre itt oldalaz 160-175 között 1-2 forint eltéréssel, simán azért nem tolják le mert könyvben senki nem állt eddig se aztán 160-nál elkezdték tépni
nekem nincs azzal bajom ha valaki lefele várja és be akar szállni(ha van értelmes indok mögötte) Mondjuk engem leginkább az szórakoztat,hogy azt gondolja itt bárki is,hogy tudja irányítani az árfolyamot azzal hogy ide írogat baromságokat
a negatív kommentjeid szórakoztatóan hatnak egy darabig, de kérlek hülyeségeket se írjál! csorog lefele látjuk tudjuk,de a 165-ön nemlép túl az akkora marhaság hogy szégyen leírni,jövő héten újra fel fog menni és lesz 170HUF is. Forgalom nélkül esik forgalommal emelkedik te zseni ha még nem vetted volna észre
Akár azt is lehet...…... ez a papír láthatólag nem érdekli a BÉT közönségét egyelőre, itt 5 napig tartott a csoda milliárdos forgalommal (mondjuk itt van fundamentum, és a cég piaci környezetben működik, ezért nem emelkedik ez 1 hónap alatt 500HUF-ig)
ez igy van, de nem egy wallis pozi kárára ilyen árfolyamon'?!
Törölt felhasználó2019. 03. 19. 09:27
4ig ML részvény még aki Opus meg konzumon gazdagodott most átmegy 4ig-be,és teljesen igazuk van naponta emelkedik 2-10%-ot korrekció nélkül(mindenképp bátor szerintem aki most még vesz,de stop lossal 20%biztos összejön még)
AutoWallis