Már elnézést kérek, de ez van ha provokálnak. Előbb átlibben 4ig topicba fikázni zéró ismeret nélkül, majd vissza ide hogy hétfőn 4ig-et boldog-boldogtalan fejvesztve fogja arra a wallisra cserélni, amit egész héten több száz ezres tételekben pofátlan módon öntöttek. Namármost ezek után ezen körülmények figyelembevételével kérjük a T.Bíróságot, hogy az általunk elmondottakat az ítélethozatal során mérlegelni és figyelembe venni szíveskedjék. Megjegyezni kívánjuk, hogy a szóban forgó részvénnyel vagy annak tulajdonosaival szemben ellenszenvvel vagy előítélettel nem viseltetünk.
Szeretnél már nagyon beragadni egy papírba úgy mint ahogy itt néhányan :-) Aggodalomra semmi ok természetesen hiszen az sem lehetetlen, hogy a 2019-es év már a tiéd lesz! :-) Nem lehetetlen....
Nana! :-) Ez nem igazán korrekt kijelentés tőled(finoman fogalmazva) mert Te is szándékoztál venni és valszeg szándékodban áll még most is csak nem öntötték a nyakadba (egyelőre:-) Lesz itt még mozgás rendesen de a papír árazására semmiképp sem lehet azt mondani (pl a 4IG-hez képest) hogy nagyon elszállt volna. 4IG-nek hatalmas lökést adna ha az állam vagy Mészárosék megcsípnének valami telekom céget. A mtelre csak az államnak van esélye a Telenort talán Mészárosék is megszerezhetnék de ahhoz is brutális hitelre lenne szükségük. Kisebb telkó cég is szóba jöhet de az más kávéház. Nekem sokat számít például, hogy a Wallis eredményességét nem befolyásolja érdemben, hogy éppen melyik csapat írányítja az országot. Ez már középtávon is nagy előny. Természetesen attól nem kell "tartani" egy ideig, hogy a fidesznek csomagolnia kelljen de az EU-s pénzek jelentős megnyírbálására jó esély van a következő EU-s költségvetési ciklusban. Szóval haragszom rád és nem kicsit! :-)
Eszemben sincs. Bármit kivágok gondolkodás nélkül ha úgy látom. Mondjuk úgy h erről a papírról lényegesen többet tudok, mint általában szokás egy részvényről. Ennek megfelelően járok el. Befejeztem, mert sajnos fenntartom a véleményem az inkorrektséget illetően.
Szerintem meg túl elfogult vagy a papíroddal kapcsolatban,és ezért esik rosszul a kritikám.Szerinted egy 51Mrd-os kapitalizációjú cégtől rendbe van az éves 102 milliós nyereség? Értem én,hogy jövő árazás,meg ezután jönnek a nagy megrendelések,de detto ugyanez történt az Opusban is,majdnem az eredményük is stimmel,láthatod hova jutott az Opus....Ne legyél olyan,mint az Est szektások...
Azert fordult es ma is a nap nyertese lett :-) +5% szepen megy vissza 200ft fole igaz nem kapkod Valika de nem surgos majd a bux index tagsag meginditja a rallyt.
AutoWallis