Csalogatjak lejjebb az eladokat aztan majd zaras elott szvsz kiszedik a nagyobb pakkokat. Itt hol irtam limitet Zsolteee?Vagy mar csak limitet latsz mindenhol majd jon az is vagy also vagy felso :-)
Mert elrontottam sajnos. Vártam, hogy ha 16.00 után nem szedik ki limitig, akkor eladom. Azt hittem, megy tovább holnap is. Így is majdnem dupla! Marcsika táncol a börtönben a fegyőrrel! Üdv: Dobrai Axelrood Sándorné
A részvényhigítás általában negtívan hat az árfolyamra, ez alaphelyzet, mivel a részvények számának növekedésével a befektetők tulajdoni hányada csökken. Lehet azonban az is, hogy a cég bővülni, fejleszteni akar, és ehhez keres forrásokat, amelynek ez az egyik módja. Ekkor azonban az kell ismerni, hogy ez a tőkebevonás milyen áron, milyen megtérüléssel hasznosul. Különben az első mondat következik ismét.
Én Lastdeposittal értek egyet!!! Még akkor is ha legtöbben kiröhögnek. (De mindaddig, amíg - Nordetelkom kivételével - eddig minden befektetésemen kaszáltam, addig le53@rom ki mit gondol! :-DDDDD) Kívánom, hogy ne legyen igazam! És tartsátok jó sokáig!
AutoWallis