Bírom amikor 10+% napi növekedésnél, már huhognak egyesek (Keynes). Én napi 5-6% emelkedéssel is bőven elégedett lennék hosszútávon.Vagy tényleg valaki azt gondolja, hogy most ez a papír meg sem áll 2000-ig? Az ilyen mit keres a tözsdén?Arról már nem is beszélve, hogy mindezt a huhogást a nap felénél már bedobja.Szánalmas egy pojáca. Tuti egy darab sincs neki belőle.
Olvasgatom a beírásokat, hozzászólásokat. Az jutott eszembe, hogy vajon kiből mi beszélhet? Elkeseredettség vagy optimizmus? Aki elkeseredett, mert gyorsan akart hatalmasat kaszálni az meg is érthető. Hisz csak a pillanatnyi vaskos haszon lebegett a szeme előtt vagy a "nekem miért nem" gondolat. Az optimizmus, mert lát fantáziát a vállalkozásban, elképzelhető még osztalék is az első év után, mert úgy gondolja, hogy sokkal értékesebb a papír, mint most látható (220). Elkeseredett, mert ma nem megy limittel és az hú, mekkora ciki és bukás? Ugyanmár. 10-12% egy nap az nem elegendő? Vagy 0 vagy 1 vagy -1? Volt ilyen is, de ez most más. A tegnap szép volt, de elmúlt. Csak gondolni merem, hogy igazad lesz és az 500 reális érték fog lenni a közeljövőben. Az biztos, hogy nekem még nem eladó :) Lássam az üzleti gyj-t :) Üdv Mindenkinek! ! !
AutoWallis