Oké, de azért gerincesség van a világon. És a tőzsde egyáltalán nem arról szól, hogy valaki igyekszik másokat kihasználni. Hanem ügyesen az infókat használva kereskedik. Mások manipulálása az már egy elég alja kategória... De mondom, ezt mindenki maga döntse el, és "Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak"
Miért pont 500? Mindenki tudta a cégről eddig,hogy micsoda, mégis 100 körül volt. Most mi változott? :) Félreértés ne essék én örülök,ha másoknak van jó meglátása, de az már nincs rendben,hogy ha az ember szkeptikus,akkor már én vagyok a bomlasztó, károgó, talán még le is hülyéznek. Az egyik optimistát pld megkérdezte itt valaki,h írja le,h szte fundamentálisan mennyit érhet a cég? A válasz az volt,h Ő ehhez nem ért... Akkor mi jogon ítélkeznek azok felett,akik nem látják át ennek az emelkedésnek a konkrét okát? Azt is mondják kevés részvény van a piacon,akkor annak magasabbnak kell az árának lennie,mintha sok lenne. Rövidtávon lehet,de az egy részvényre eső profit,érték ugyanannyi lesz,ha kevés,ha sok van belőle,ha split van,ha nincs a cég attól nem fog jobban/rosszabbul működni... utólag ez be fog árazódni. legalább ennyi önkritikája legyen a felbeszélőknek,ha már elvakította a szemeit a nagy dollárjelek,amihez én gratulálok egyébként. Azért itt ki tudja forgatni az embereket a pénz önnön mivoltukból.
AutoWallis