17 percig nincs kötés! Kiválló prémium elvileg 200 at érő papírnál. Be kell látni, hiába való volt az a rengeteg reklám, hirdetés, a kutyának se kell, nincs már balek aki vegye.
Szia. Hát a recept jó de szerintem semmit nem képesek ebből megvalósítani. Remélem látják az árfolyamot a "RIPORT" után😆 . A "szöveg" számomra mindig ugyanazt sugallta,,,,,. További kellemes hétvégét.
Ormosy és Székely 4 éve nem tudják, hogy mit tegyenek. Tanácstalanok. Csak akkor nem tudom, minek ebbe a cégbe befektetési tanácsadó? Osztalékot fájna adni, de minden év végén bónuszt osztogatnak és MRP-t hirdetnek a cég dolgozóinak. Hány az ANYÁTOTKAT! Emelkedő árfolyamot szeretne Ormosy Úr? Mondom a receptet: 1. bassza ki Székely urat a pozíciójából 2. ha már úgyis elérték a 2025-ös növekedés terveket, és olyan húde kvrára olcsónak tartja a rv árfolyamot, akkor tessenek szívesek srv-t indítani. 3. addig egy árva kibaszott forint bónuszt nem kaphat a management, amíg az shareholder célokat nem tetszenek lehozni. Legyem ez árfolyamcél, vagy osztalék cél. 4. hagyják abba a picsogást
Kell a fenének! Pénz temető! Van már akinek kellett, 2024ig itt nem lesz semmi, megmondta a főnök az interjúban is! :( 2024 nyár elejéig sajnos itt nem lesz semmi pozitív mozgás, már ha az emelkedés a pozitív vkinek!
Törölt felhasználó2023. 11. 03. 12:57
Sziasztok. Aki szeretne AW-t az most vehet egy szép csomagot. Nagyon jó az ára...😁 114,5 Ft!!! csak!! ( 44. 902. DB). Tessék csak tessék... Forgalom : 12 Milla Napi min : 113,5 Napi Max : 115 Sok nyerőt és " napizást" 🤣
Sziasztok. Aki szeretne AW-t az most vehet egy szép csomagot. Nagyon jó az ára...😁 116 Ft!!! csak!! ( 20.155 DB). Tessék csak tessék... Forgalom kérem szépen 292.815 !!! ezer!!!! 🤕🤮 . 3 azaz 3 DB kötés!!!!! Sok nyerőt és " napizást" 🤣 A riport "megtett" a hatását...😁
ÚJ RIPORT ÉRKEZETT !! https://trendfm.hu/musor?musor=8151&adas=50606 Szia. Érdmes meghallgatni...🤣. Ha a bla-bla-bla nem érdekel mint mindig akkor csak ettől kezdve érdemes meghallgatni: A LÉNYEG: 13:08 A riporter a lényeget kérdezi és mondja!!! Szuper!! ÉN az inflációt már nem is számolom itthon hozzá!! Mekkora bukó már aki tartotta?? !!! KB 140-150 Ft nál lenne szerintem a sok "beültetett" 0-án inflával számolva!! ( Mellesleg PMÁP két évre kb 35 % tiszta!!! ) haszon!! ADÓMENTESEN!!! 16.00 perc - Concorde 😅😅 NO COMMENT!! Ormosy: csalódott az árfolyam miatt....😁. Hát meg is értem őt....Kicsi a likviditás. Finoman körbeírta 🤣🤣 VÉGÉRE IS MARADT EGY KIS HAB A TORTÁRA: 17:40 !!! Osztalék: Várni kell még sajnos az álmodozóknak...😁 Véleményem szerint ezek a riportok inkább a tanácstalanságot sugallják és nem a céget erősíti!! Sok nyerőt mindenkinek az AW papírokhoz!!
Sziasztok. Frissítve Aki szeretne AW-t az most vehet egy szép csomagot. Nagyon jó az ára...😁 115Ft!!! csak!! ( 54.528 DB). Tessék csak tessék... Forgalom kérem szépen 126.500 FT !!!! 🤕🤮 . 1 azaz 1 DB kötés!!!!! Sok nyerőt és " napizást" 🤣
Sziasztok. Aki szeretne AW-t az most vehet egy szép csomagot. Nagyon jó az ára...😁 116 Ft!!! csak!! ( 62.538 DB). Tessék csak tessék... Forgalom kérem szépen 437 !!! ezer!!!! 🤕🤮 . 1 azaz 1 DB kötés!!!!! Sok nyerőt és " napizást" 🤣
Autowallis SZAKADÉK!