Lehetséges, hogy már láthattuk is a Trónok Harcában? Nekem nagyon gyanús volt az egyik Makulátlan :-) Wiki: Makulátlan képességek: Egy Makulátlan soha nem ellenkezik tulajdonosa semmilyen parancsával sem, bármilyen helyzetről is legyen szó. Nem futamodik meg még a legnagyobb túlerővel szemben sem, és utolsó csepp véréig harcolnak.
Ez meg lehet ha kap még 6m rvt adamosi. De 300ig nem húzza, 220 már öntene szerintem hogy maradjon beragadt. Hiába, makulátlan a csávó! (not on a GOT ways) ;)
Ráadásul az Újoncok a parketten(ez esetben ennek más nevet adnék:-)) – Panelbeszélgetés -re is készülnie kell. Nagyon bahavazódott szegény ember az már szent!
Ha kész az első év akkor onnan már 80%os a prezi mert csak rá kell szorozni minden előző évre 20%ot. Aztán ugye max nem annyi lesz, pár milliárdos kerekítési hiba évente látjuk hogy megengedett sőt szinte elvart! ;)
Nekem meg nem jott valasz az email-re,nagyon elfoglalt Szekely ur mert irja a strategiai prezentaciot. Allitolag meg csak az elso evnel tart es jovo het szerdaig vegezni kellene vele:-)
BUX indexbe kerülés egyik feltétele az volt, hogy a közkéz kapitalizációja elérje az 5 milliárd forintot. Ennek a feltételnek a teljesülését is vizsgálják időszakonként? Azért kérdezem mert jelenleg ez akkor teljesülne ha a közkéz elérné a 40 millió darabot és az árfolyam 125 forint vagy több lenne. 40 millió darab részvény az kb 14,8 % -os közkéz aránynak felelne meg de a BÉT-en ugye 14.15% a közkéz mennyisége. Ami persze már nem igaz mert Andrew John Prest úr értékesített 320K papírt amivel a közkéz mennyisége még mindeig 14.3 százalék alatt van. A közgyűlési szavazatok darabszámából arra is lehet következtetni, hogy a Wallis Asset Management is értékesített "néhány" részvényt. Nem tudjuk mennyit mert nem intézkednek az ügyben, hogy a befektetők a BÉT oldalán a valós adatokat tekinthessék meg. Imént küldtem levelet Székely úrnak, hogy legyenek oly szívesek(ha idejük emgedi) és intézkedjenek ez ügyben(is). Jelenlegi tudásunk alapján kijelenthető, hogy a közkéz kapitalizációja 5 milliárd körül mocorog, sőt talán kicsit alatta van..... Amennyiben szeretnék a továbbiakban is teljesíteni az emltett feltételt akkor vagy feljebb viszik az árfolyamot( a bztonság kedvéért minimum 20 forinttal: -) vagy Prest úr és/vagy a WAM részvényt értékesít(ismét:-).
AutoWallis Nyrt+topic